Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lista completă a câștigătorilor de la Gala Unica 2019. Iată ce au votat cititoarele

Lista completă a câștigătorilor de la Gala Unica 2019. Iată ce au votat cititoarele

Revista Unica a organizat Gala Unica, joi seara, la Palatul Bragadiru. În cadrul evenimentului au fost alese cele mai apreciate personalități prezentate în paginile revistei de-a lungul anului 2019.

De Livia Lixandru,

Câștigătorii au fost aleși conform voturilor cititoarelor revistei și site-ului Unica.

Acestea au putut vota preferații din cele nouă categorii existente – Femeia de carieră a anului, Designer la modă, Social Media Star, Artistul anului, Fashion Icon, Beauty Icon, Bărbatul anului, Implicare socială, Cea mai populară copertă – pe platforma gala.unica.ro. Voturile s-au încheiat oficial pe 17 noiembrie.

Lista completă a câștigătorilor de la Gala Unica 2019

 Femeia de carieră a anului – Atena Boca

Atena Boca este fericita câștigătoare de la această categorie. Premiul a fost înmânat de Rucsandra Hurezeanu, General Manager Ivatherm. Atena este fondatoarea comunității LaPrimulBebe – cea mai amplă comunitate pentru mame educate și implicate profesional și social din România, cu peste 100.000 membre și peste 20 de filiale.

Implicare socială – Andreea Marin

Andreea Marin este cea care a câștigat premiul pentru implicare socială deosebită. Premiul i-a fost înmânat de către jurnalistul Alex Dima.

Designer la modă – Andreea Mărcuță, creatoarea brandului M. Marquise

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei
Recomandări

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei

Andreea Mărcuță este câștigătoarea la această categorie. Ea nu a putut fi însă prezent, așa că premiul a fost ridicat de Oana Săndescu. Premiul a fost înmânat de către îndrăgita artistă Andra.

Artistul anului – Miruna Miu și Roxana Mirea (La vie en doré

Miruna Miu și Roxana Mirea, femeile din spatele proiectului La vie en doré, au luat acasă premiul la această categorie. Premiul a fost înmânat de către Bianca Prangate, redactor al revistei Unica.

Beauty Icon – Laura Giurcanu

Laura Giurcanu este cea care a fost desemnată Beauty Icon de cititoarele Unica. A primit premiul de la frumoasa actriță Andreea Ibacka.

Fashion Icon – Ana Morodan

Ana Morodan s-a dovedit favorita publicului la categoria Fashion Icon. Premiul i-a fost înmânat de către Alina Eremia, câștigătoarea de anul trecut de la această categorie.

Social Media Star – Mimi

Mimi a luat acasă trofeul pentru Social Media Star, care i-a fost înmânat de simpatica actriță Michaela Prosan. Mimi are 21 de ani și este una dintre cele mai influente prezențe din social media.

Bărbatul anului – Adrian Nartea

Adrian Nartea a fost de departe preferatul cititoarelor Unica în acest an. Premiul i-a fost înmânat de actorul George Piștereanu.

Cea mai populară copertă – Andi Vasluianu, Smiley și Alex Dima

Coperta cea mai iubită de cititoare a fost cea din noiembrie 2019, în care, în mod atipic, apar trei bărbați: Andi Vasluianu, Smiley și Alex Dima. Premiul a fost înmânat de către redactorul-șef al revistei Unica, Raluca Hagiu.

Close
Închide
  Close