Mergi direct la conținut »
George Clooney dă în judecată o revistă franceză care a publicat o fotografie cu gemenii săi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > George Clooney dă în judecată o revistă franceză care a publicat o fotografie cu gemenii săi

George Clooney dă în judecată o revistă franceză care a publicat o fotografie cu gemenii săi

George Clooney a fost înfuriat de o revistă franceză, care a publicat prima fotografie cu gemenii săi. Actorul a decis să dea în judecată publicația Voici, relatează Reuters.

George Clooney a povestit că fotografii de la revista Voici „au sărit gardul nostru, s-au căţărat în copac şi au făcut o fotografie ilegală cu copiii noştri în casă”.  Clooney a spus într-un comunicat că fotografii şi revista „vor fi urmăriţi penal potrivit legii. Siguranţa copiilor noştri o cere”.

George Clooney şi soţia sa, Amal, au anunţat naşterea gemenilor – un băiat şi o fată – în luna iunie, însă nu au oferit detalii, fotografii şi nici interviuri despre ei.

Voici a publicat vineri mai multe fotografii cu Amal şi George Clooney îmbrăcaţi în costume de baie, fiecare cu câte un copil în braţe. Ei apar în grădina vilei de lângă Lacul Como din Italia, aşa cum scrie revista Voici.

Actorul George Clooney, în vârstă de 55 de ani, şi Amal Alamuddin, în vârstă de 39 de ani, o avocată britanică de origine libaneză, s-au căsătorit în Italia, în 2014, după aproape un an de relație.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Cât de bine arată soția lui Adrian Mutu la trei luni de când a născut. Și-a revenit spectaculos!


Close
Închide
  Close