MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ George Piștereanu e ”luat în râs” de prietenii lui. „Îmi spun că am ajuns actor de videoclipuri”

Distribuie

În pauza în care s-a axat mai mult pe piesele de teatru, actorul George Piștereanu a filmat videoclipuri pe bandă rulantă, ajungând să fie țința miștourilor în gașca lui de prieteni. George Piștereanu este luat în râs de prietenii lui, care-i spun că s-au săturat să-l vadă la TV și de câteva ori pe zi.

George Piștereanu este luat în derâdere de prietenii lui

Chiar dacă admiratorii nu l-au mai văzut în niciun lungmetraj, cel care a devenit celebru grație rolurilor din „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy” nu a dispărut din peisaj. Producătorii l-au ofertat pentru a filma pentru diverse videoclipuri, spre disperarea prietenilor lui care, mai în glumă, mai în serios, i-au declarat că s-au săturat să-l vadă toată ziua pe posturile muzicale din România.

„Sunt foarte mulți prieteni care îmi spun că stau cu soțiile sau cu iubitele în pat, că toată lumea dă pe canalele muzicale și se uită la videoclipurile care apar unul după altul doar cu mine și sunt oripilați, dar asta este. Și videoclipurile fac parte din munca noastră”, a spus amuzat tânărul.

George Piștereanu este luat în derâdere de prietenii lui

George Piștereanu este luat în râs de prietenii lui pentru aparițiile la canalele muzicale

Totuși, tânărul actor, care are și un premiu Gopo pentru „Tânara speranță”, acordat în anul 2011, nu vrea să facă o carieră în videoclipuri, ci se concentrează pe proiectele mari.  Cel supranumit „băiatul rău” al  filmului românesc,  va apărea în curând, din nou pe marile ecrane, alături de Vlad Ivanov, într-un film semnat de Corneliu Porumboiu. „În momentul ăsta sunt în timpul unei filmări la Corneliu Porumboiu, nu pot să spun mai multe, cum se numește filmul, dar pot să spun că este un proiect cu Vlad Ivanov, este un proiect foarte-foarte mișto și foarte bun pentru mine. Am un rol secundar, un rol consistent și abia aștept să văd și eu ce am realizat pentru că s-a muncit foarte mult la proiectul ăsta. Încă se muncește”, ne-a mai povestit George.

VIDEO: Cosmin Nistor


Citește și: EXCLUSIV/ Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, deconspirați! Ce secrete a dezvăluit colegul lor de emisiune


Citește mai multe despre corneliu porumboiu, george pistereanu, vlad ivanov, actor și videoclipuri pe Libertatea.

Comentarii