Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO| George și Amal Clooney, prima apariție publică după venirea pe lume a gemenilor

George și Amal Clooney au participat, sâmbătă seara la Festivalul de Film de la Veneția. Aceasta este prima apariție publică a celor doi după venirea pe lume a gemenilor lor, scrie Daily Mail.

George Clooney și superba sa soție au făcut senzație pe covorul roșu, sâmbătă seara. Amal, îmbărcată într-o superbă rochie liliac creată de Atelier Versace a afișat o siluetă perfectă la trei luni după ce a dat naștere celor doi copii ai cuplului.

Cei doi au ajuns la cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, la premiera filumului „Suburbicon”, debutul regizoral al lui Clooney, venind pe apă cu o barcă.

În pelicula descrisă de George Clooney drept ”un film furios pentru o țară furioasă” apar Matt Damon și Julian Moore, prezenți și ei la premiera de la Veneția. Povestea filmului spune povestea tulburărilor rasiale și se bazează pe un scenariu scris de frații Coen în anii 1980.

Pe data de 6 iunie, George și Amal Clooney au devenit părinți pentru prima oară. Celebra avocată a născut o fetiță și un băiețel. „În această dimineață, Amal și George i-au primit pe Ella și Alexander Clooney în viața lor”, a declarat un purtător de cuvânt al actorului George Clooney, potrivit sursei citate.

La aproape două luni după naștere, revista Voici a publicat mai multe fotografii cu Amal şi George Clooney îmbrăcaţi în costume de baie, fiecare cu câte un copil în braţe. Ei apar în grădina vilei de lângă Lacul Como din Italia, și acestea au fost primele imagini cu copiii celor doi. Actorul a anunțat că a dat în judecată publicația franceză.

Actorul George Clooney, în vârstă de 55 de ani, şi Amal Alamuddin, în vârstă de 39 de ani, o avocată britanică de origine libaneză, s-au căsătorit în Italia, în 2014, după aproape un an de relație.


Citește și: Cântăreața Marina Voica, ședință foto la 81 de ani. Fotografii în costum de baie, la malul mării


 Foto: EPA

Close
Închide
  Close