MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2018 20:32

Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală

Distribuie

Actorul francez Gerard Depardieu a fost acuzat de viol și agresiune sexuală de către o actriță în vârstă de 20 de ani, scrie Metro.co.uk.

Avocatul actorului francez de 69 de ani a declarat agenției de știri AFP că acesta neagă ferm toate acuzațiile. „Am avut o discuție lungă cu Gerard Depardieu și din cele spuse de el sunt absolut convins că nevinovăția lui va fi stabilită”, a declarat avocatul.

Potrivit lui Le Parisien, procuratura din Paris a început o investigație preliminară pentru „viol și agresiune sexuală” împotriva actorului.


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


Plângerea penală împotriva lui Depardieu a fost depusă pe 27 august la sediul poliției din Lambesc, în sudul Franței. Presupusa victimă susține că a fost abuzată de două ori de actor în locuința sa din Paris în ziua de marți 7 și luni, 13 august.

Femeia și Depardieu se cunoșteau de mai mult timp și actorul îi oferea acesteia sfaturi profesionale înainte de incident.

Gérard Depardieu, născut pe 27 decembrie 1948, este unul dintre cei mai talentaţi şi mai cunoscuţi actori francezi pe plan mondial și a fost extrem de controversați în ultima perioadă datorită faptului că și-a luat cetățenia rusă și este un susținător al lui Vladimir Putin. A primit o nominalizare la Oscar în 1991 pentru rolul din ”Cyrano de Bergerac” şi a câştigat Globul de Aur pentru rolul din comedia ”Cartea verde”.


Citește și: Apă infestată cu E. coli în comunele Vidra și Berceni de lângă București. Rezultatele, date în urma poluării bălții Vadul lui Moș


 

Citește mai multe despre Gérard Depardieu pe Libertatea.

Comentarii