MENIU CAUTĂ
01 Dec. 2016 11:27

Gestul emoționant făcut de Andra de 1 Decembrie

Distribuie

Gestul emoționant făcut de Andra de 1 Decembrie a luat prin surprindere pe toată lumea. Artista a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare îmbrăcată în costum național. De asemenea, soția lui Cătălin Măruță a scris un mesaj pe fotografie.

Gestul emoționant făcut de Andra de Ziua Națională a României i-a cucerit definitiv pe prietenii virtuali. „Pentru că aici lupt pentru visul meu. Iubesc România. La mulți ani, România”, a scris Andra pe Facebook.

Gestul emoționant făcut de Andra de 1 Decembrie

Gestul emoționant făcut de Andra de 1 Decembrie și de ziua Protv-ului

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta are un succes fulminant pe plan muzical, o familie frumoasă și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.  Și Andreea Esca sărătorește 1 Decembrie, zi ce coincide cu aniversarea Protv-ului. Cu această ocazie, Esca poartă sacoul care în urmă cu 21 de ani, a făcut-o celebră. „Buna dimineața, România! Buna dimineata, ProTv! La mulți ani!  Aștept cu aceeasi emotie ca în 1995 StirileProTV din aceasta seara. Îmi amintesc de gasca noastra frumoasa, de toti nebunii curajoși care n-au pus geana pe geana inainte de lansarea televiziunii și mă gândesc la acelasi lucru ca și atunci : sa nu-i dezamăgesc! Și ma mai gandesc la faptul ca niciodata n-am să le pot multumi suficient telespectatorilor mei , care ma fac atât de fericită', a scris Andreea Esca pe Facebook.

 

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României pe Libertatea.

Comentarii