De Florian Gheorghe,

Decizia pe care a luat-o are o justificare emoționantă. Melodia, pe care a lansat-o în urmă cu 20 de ani, i-a fost făcută cadou fiicei sale, Andra Ștefania Gheorghiu. Iar frumoasa sa fiică, îndrăgostită de mică de textul melodiei, și-a tatuat în urmă trei ani refrenul acesteia, în semn de prețuire pentru artist și munca sa. Și, dacă Gheorghe Gheorghiu nu avea tocmai o parere bună despre tatuaje, gestul i-a înmuiat până la lacrimi exigența de părinte. Acela a fost momentul în care i-a promis Andrei, care locuiește în Statele Unite din copilărie, că va mai cânta melodia respectivă doar pentru ea.

Motivul pentru care Gheorghe Gheorghiu nu va mai cânta niciodată una dintre cele mai cunoscute piese ale sale

Și s-a ținut de cuvânt în ciuda stăruințelor admiratorilor muzicii sale, care se regăsesc în textul melodiei ”Vei fi icoana mea” , piesă care descrie o iubire sfâșiată o despărțire (”Vei fi icoana mea, asa te voi pastra/Mă voi gândi la tine și la plecarea ta/Vei fi icoana mea, în gând te voi pastra/Când ai plecat, stii bine, s-a rupt ceva din mine/ Acolo unde ești să-ți fie bine/Am să mă rog în fiecare zi…”)

Datorită dragostei pentru fiica sa, viața artistului este împărțită pe două continente. Acasă, unde se află cel mai bun prieten, tatăl său, Puiu Gheorghiu, și în Statele Unite,  țară a cărui rezident a devenit și unde locuiește Andra Ștefania (29 ani), fiica sa.


CITESTE SI:VIDEO EXCLUSIV/Viața în pași de tango! Vali Crăciunescu își urmează soția la cursuri de dans de societate

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci