Mergi direct la conținut »
Giani Kiriţă, atacat de Roxana Vancea. “Când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giani Kiriţă, atacat de Roxana Vancea. “Când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland “

Giani Kiriţă, atacat de Roxana Vancea. “Când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland “

Yamato Zaharia, Mirel Drăgan şi Roxana Vancea au fost invitați în cadrul emisiunii de la Kanal D, unde au mărturisit că Giani Kiriţă a pus o presiune mult prea mare pe echipa Faimoşilor de la Exatlon și au dezbătut un subiect mai delicat.

„Este normal când sunt tensiuni să nu te duci atât de relaxat la start. Tu te duci cu gândul de a aduce punct. Ce va spune echipa, ce va spune echipa acasă dacă eu nu aduc acel punct? Tocmai de asta ziceam că se pune prea mare presiune pe punctul ăsta. Mai bine pleci relaxat mental, chiar dacă nu îl aduci ştii că echipa te susţine”, a spus Yamato Zaharia.

„Tensiunea a crescut după ce a venit Giani. Ajunsesem la un moment dat în care se punea mult mai mare presiune pe punct”, a spus Mirel Drăgan. „Cu vreo săptămână înainte să vină Giani au început aceste discuţii şi după venirea lui s-au accentuat. Noi înainte mergeam relaxaţi la joc toţi”, a mai spus Mirel în emisiunea „Fan Arena”.

„Presiunea nu a ţinut până la sfârşit, s-a reglat când a venit Giani şi a zis să ne distrăm, să ne simţim bine. A fost cu câteva zile înainte de a pleca Mirel”, a precizat Yamato.

„Eu când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland. Erau foarte demoralizaţi, toţi aveau impresia că acasă lumea îi judecă: marii campioni sunt bătuţi de războinici ş.a.m.d. Eu le-am explicat, ce aţi avut de demonstrat în sportul vostru aţi demonstrat, aici e altceva, hai să ne relaxăm”, a spus Vamcea.

Înainte de a părăsi competiția de la Exatlon, un scandal monstru s-a iscat între Vancea și Kiriță. Cei doi s-au certat în ultimul hal, în fața tuturor.

Citește și

Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

 

Close
Închide
  Close