MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2018 15:27

Gina Pistol, dată de gol? „Eu zic că e fetiță”

Distribuie

Gina Pistol a fost dată de gol de bunul său prieten, chef Cătălin Scărlătescu, care, fără prea multe explicații a dat de înțeles că aceasta ar aștepta o fetiță.

Gina Pistol are o relație de ceva vreme cu cântărețul Smiley. Cei doi încearcă să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Însă, în cadrul emisiunii pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars, chef Cătălin Scărlătescu, care este prieten la cataramă cu blonda, a stârnit mare vâlvă după ce, vorbind despre acesta, a dat de înțeles că vedeta ar aștepta o fetiță.

„N-am pus niciun pariu cu Gina Pistol. Ce pariu a pus?… Eu zic că e fetiță”. a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Tot la o emisiune de la Antena Stars, comentând despre subiect, Andrei Ștefănescu, care a fost la emisiunea Asia Express împreună cu Gina Pistol a spus:

„În Asia nu avea cum, că n-a fost Smiley. Poate chiar și asta să fie cheia, pentru că a stat foarte mult singură în Asia. O lună și jumătate a stat singurică. Și când a ajuns acasă a zis ori, ori…”.

'Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul', a declarat Gina Pistol, care a mărturisit de curând ce nu suportă de la o persoană care îi trece pragul casei, în urmă cu o lună.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Citește mai multe despre Andrei Stefanescu, chef catalin scarlatescu și sarcină pe Libertatea.

Comentarii