MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2018 13:20

Ce nu suportă Gina Pistol sub nicio formă de la cineva care intră în casa ei prima oară. Așa o fi pățit și Smiley?

Distribuie

Gina Pistol a explicat că există un lucru pe care nu-l suportă absolut deloc atuynci când o persoană îi calcă pentru prima oară pragul casei.

Gina Pistol a acordat un interviu, în cadrul căruia a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea și despre ce anume îi place sau îi displace total.

Gina Pistol, care are o relație de un an cu Smiley, a explicat ce anume nu suportă din partea unei persoane care îi trece pentru prima oară pragul casei.

„Mie nu îmi plac musafirii foarte obraznici. Adică să înceapă să-mi caute prin sertare… Dacă vine cineva pentru prima oară în casa mea și devine foarte curios, mă deranjează…”, a spus Gina Pistol, care a petrecut Revelionul în compania lui Smiley.

Ea a explicat și ce anume o face să stea trează noaptea.

„O conversaţie purtată la 2-3 dimineaţa alături la un pahar de vin, să vorbim despre absolut orice, îmbrătisări, un film bun. Uneori poate şi supărările mă ţin trează noaptea…

Îmi e frică de lucrurile pe care nu le pot controla eu şi i-ar afecta pe cei din jurul meu. Îmi e frică să mă trezesc într-o dimineaţă şi să nu mai fie lumea la fel cum o ştiu şi să-i pierd pe cei dragi şi să nu îi pot ajuta”, a afirmat Gina Pistol.


Citește și: REPORTAJ/ Tragedia din Apuseni. Ce s-a întâmplat în cei patru ani de la accidentul aviatic în care a murit Adrian Iovan


 

Citește mai multe despre casa și dezvaluiri pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii