Mergi direct la conținut »
Gina Pistol vorbește despre mama ei. „Nu suntem pe aceeași lungime de undă în bucătărie!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gina Pistol vorbește despre mama ei. „Nu suntem pe aceeași lungime de undă în bucătărie!”

Gina Pistol vorbește despre mama ei. „Nu suntem pe aceeași lungime de undă în bucătărie!”

Dincolo de a încânta papilele gustative, mâncarea reprezintă și arta de a aduce împreună oamenii dragi și de a-i așeza la aceeași masă. Sezonul special Chefi la cuțite, ce are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1, va pune în lumină faptul că cele mai delicioase preparate sunt rezultatul unei sesiuni de gătit în care te bazezi pe cea mai valoroasă echipă, familia.

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, mărturisește că cele mai frumoase amintiri din copilăria sa sunt strâns legate de deliciile culinare pregătite de mama sa, dar și de bunici: „Vacanțele din copilărie le petreceam la bunici, la țară și țin minte că îmi plăcea foarte mult pâinea pe care mamaia o făcea pe vatră. Tot din aluatul acela ne pregătea și brânzoaice și eram fascinată de cât de bune sunt. Toată mâncarea pe care bunicii mei o făceau era delicioasă, pentru mine avea gustul perfect. Mâncarea făcută la vatră, la ceaun, servită din vase de pământ este aparte”.

Suntem la poluri opuse

Chiar dacă mama frumoasei prezentatoare a fost cea care i-a stârnit curiozitatea în ceea ce privește gătitul, Gina Pistol mărturisește că cele două nu împărtășesc aceeași viziune în bucătărie. Cu toate acestea, este convinsă că într-o competiție culinară ar forma o echipă imbatabilă.

„Nu prea mă înțeleg bine cu mama în bucătărie, pentru că avem un stil diferit, nu suntem pe aceeaşi lungime de undã. Eu sunt foarte organizată, de cele mai multe ori gătesc ca în reclame: toate ingredientele sunt puse în boluri diferite, mirodeniile pe care le folosesc sunt așezate în farfuriuțe, iar vasele sunt spălate rând pe rând. După ce pregătesc ceva în bucătărie, nici nu simți că am fost pe acolo. Mama, în schimb, este puțin mai dezorganizată și tinde să improvizeze. Deși suntem la poluri opuse, cred că într-o competiție am putea să ajungem pe aceeași lungime de undă și să pregătim cele mai delicioase preparate, pentru că amândouă știm să dăm gust mâncării, ne-am completa. Ea face niște prăjituri extraordinare, iar mie îmi place să pregătesc mâncare sărată”, mai spune Gina.

Citește și

Mica Românie din Spania vă urează Paște fericit! Reportaj alături de 30.000 de români din Castellon, Valencia

 

 
 
Close
Închide
  Close