Mergi direct la conținut »
Giulia Nahmany, prima ieșire publică din ultimul an. În ce proiecte este implicată actrița
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Giulia Nahmany, prima ieșire publică din ultimul an. În ce proiecte este implicată actrița

Giulia Nahmany, prima ieșire publică din ultimul an. În ce proiecte este implicată actrița

Giulia Nahmany a avut prima apariție publică din ultimul an la petrecerea aniversară a revistei Viva! Actrița principală din filmul româno-american ‘Love by Design’ afișează în prezent o siluetă de invidiat.

Ținuta Giuliei Nahmany a fost accesorizată cu o pereche de cercei statement negre, care au pus în valoare machiajul impecabil. Actrița și producătoarea de film lucrează în prezent la noi proiecte cinematografice. Cel mai recent este filmul Horațiu Mălăele, “Luca”, din distribuția căruia face parte. De câteva luni, lucrează la un nou proiect – un rol foarte provocator din punct de vedere artistic, cel al unei evreice din timpul Holocaustului.

Recent, Giulia Nahmany a avut ultima repetiție împreună cu actorul de origine germană Arndt Schwering-Sohnrey, care a jucat și în celebrul film “Inglorious Bastards”, alături de Brad Pitt și Diane Kruger. Filmările la noul proiect cinematografic al Giuliei vor începe luna viitoare, iar filmul urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

Citește și

VIDEO | Theresa May a anunțat că demisionează și a izbucnit în plâns! „Sunt recunoscătoare că am putut servi țara pe care o iubesc”

Close
Închide
  Close