Mergi direct la conținut »
Hannelore de la „Insula Iubirii” și-a schimbat look-ul. Ce transformare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hannelore de la „Insula Iubirii” și-a schimbat look-ul. Ce transformare

Hannelore de la „Insula Iubirii” și-a schimbat look-ul. Ce transformare

După ce s-a întors din Thailanda și s-a căsătorit cu Bogdan, bărbatul alături de care trăiește de mai bine de pt ani, Hanne a simțit nevoia să facă o schimbare de look, care pare să o prindă de minune, după reacția unor prieteni virtuali.

Hannelore a renunțat la pletele bălaie cu care s-a afișat în Thailanda și și-a schimbat semnificativ look-ul. Concurenta a ales un bob scurt, elegant, care îi ajunge până la baza gâtului. Așa arată Hannelore în prezent, care a și postat mai multe imagini pe contul de socializare.

În ediția de duminică seara, 11 noiembrie, Bogdan, iubitul lui Hannelore de la Insula Iubirii, a avut replici acide la adresa lui Andi, ispita care i-a sedus partenera. Concurenții de la Insula Iubirii, show difuzat de Antena 1, au avut parte de o surpriză. Băieții s-au întâlnit cu rivalii lor, ispitele masculine care le-au sedus partenerele cu care au intrat în cocnurs.

Citește și

CENTENAR SOLIDAR/ Dragostea de tată și sfântul sac de cartofi. Gheorghe își crește singur fiul. Câștigă sub 500 de lei pe lună și, ca să se descurce, a învătat să gătească și să coacă pâine/VIDEO

 

Close
Închide
  Close