Mergi direct la conținut »
Hannelore și Bogdan de la "Insula Iubirii" nu au divorțat. "Mai avem lucruri de lămurit"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii” nu au divorțat. „Mai avem lucruri de lămurit”

Hannelore de la "Insula Iubirii" a făcut primele declarații despre divorțul de Bogdan, cel alături de care a mers în Tahilanda pentru a-și testa iubirea. Se pare că cei doi nu au rezolvat toate problemele, motiv pentru care vor fi doi oameni liberi, abia peste o lună.

Hannelore  a mărturisit în direct la Antena 1 că mai sunt lucruri de lămurit între ea şi Bogdan.  „Mai avem câteva lucruri de lămurit. Durează. Este un proces mai lung. Actele sunt în derulare. Sunt lucruri care mai trebuiesc clarificare. E un proces mai lung divorţul. Durează cam o lună. De împăcare cu siguranţă nu ne vom mai împăca. A durat ceva. A durat din cauza resentimentele şi părerilor de rău. Era greu de acceptat. Am ajuns la concluzia să mergem la notar, dar au fost alte priorităţi… cum ar fi jobul pe care îl am. Treaba asta este irelevantă”, a mărturisit Hannelore, la „Agenţia VIP”.

După experiența din Thailanda, Bogdan și Hanne au decis să își mai dea o șansă, în speranța că vor putea forma din nou un cuplu normal. Astfel că, cei doi au făcut și nunta, însă la câteva luni, bomba a explodat, iar aceștia au confirmat divorțul, nu înainte de a petrece câteva zile la Viena, unde se pare că au mers doar ca…prieteni, după cum a declarat Bogdan în live. Astfel că, internauții au aflat că foștii concurenți de pe insulă s-au despărțit cu mult înainte de a confirma totul public. În prezent, Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de altă femeie.

Citește și

Prima imagine cu Tibi Ușeriu, în spital după ce s-a retras din cursa extremă din Canada. „Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul”

 

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
Close
Închide
  Close