Mergi direct la conținut »
Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii”, unul alături de celălalt la aproape un an de la divorț
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii”, unul alături de celălalt la aproape un an de la divorț

Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii”, unul alături de celălalt la aproape un an de la divorț

Bogdan Ionescu de la „Insula Iubirii” a postat pe contul de socializare o imagine care lasă loc de interpretări. Se pare că deși au divorțat, el și Hannelore nu pot sta departe unul de celălalt.

Se pare că Hannelore şi Bogdan au ieşit împreună în Vinerea Mare. Nu doar ei doi, aşa cum sperau admiratorii cuplului, ci alături şi de alţi prieteni comuni.

O imagine de la locul în care s-au întâlnit şi numele celor doi scrise de unul dintre prieteni i-a dat de gol. Nu se știe însă dacă aceștia au decis să își mai dea o șansă sau au rămas doar buni prieteni, cert este că nu pot sta prea mult departe unul de celălalt.

În luna martie, la câteva săptămâni după ce s-a spus că Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii s-au împăcat, amândoi confirmând atunci că nu este adevărat, blonda a postat un mesaj prin care își exprimă regretul față de pierderea omului iubit. Se pare că Hanne nu își poate reveni după divorț.

Citește și

Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

 

Close
Închide
  Close