MENIU CAUTĂ
14 Apr. 2016 08:55 , de Miruna Darcovici

Harrison Ford a vândut geaca lui Han Solo din „Star Wars”. Ce sumă a luat pe ea

Distribuie

Geaca pe care a purtat-o Han Solo în ultimul film Star Wars a fost scoasă la licitaţie chiar de actorul care a îmbrăcat-o, Harrison Ford reuşind să obţină suma de 191.000 de dolari pentru articolul vestimentar, scrie contactmusic.com.

Harrison Ford, în vârstă de 73 de ani, a semnat jacheta, apoi a scos-o la licitaţie pe o platformă online, unde suma a fost ridicată destul de repede, până a ajuns la aproximativ 200.000 de dolari, potrivit Mediafax.

Fiica actorului, Georgia, în vârstă de 25 de ani, suferă de epilepsie şi este tratată la spitalul NYU, din New York, lucru renunoscut de actor în luna martie a acestui an, la gala „Find a Cure for Epilepsy and Seizures” dedicată acestei boli a sistemului nervos.

Cunoscut pentru rolurile din seriile „Indiana Jones” şi „Războiul Stelelor”, Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din „Martorul” – care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal – şi „The Mosquito Coast”, cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum „Sabrina”, în regia celebrului Sydney Pollack, şi „Imigranţii/ Crossing Over”, în regia lui Wayne Kramer.

Citește mai multe despre han solo, Harrison Ford și star wars pe Libertatea.

Comentarii