MENIU CAUTĂ
12 Apr. 2017 17:09

Holograf, Compact și Iris, pe aceeași scenă, “Ca pe vremuri”. Vor cânta fără întrerupere, timp de cinci ore, la Arenele Romane

Distribuie

Holograf, Compact și Iris, pe aceeași scenă, “Ca pe vremuri”.  Timp de 40 de ani, generații întregi le-au îndrăgit melodiile și au crescut cu muzica lor. Acum, fanii trupelor Holograf, Compact și Iris îi pot vedea pe idolii lor cântând pe aceeași scenă.

Trio-ul de aur al rock-ului românesc se reunește în concertul intitulat ‘Ca pe vremuri’, la Arenele Romane, în data de 15 iunie 2017, ora 18:00, informează Agerpres.

Artiștii vor cânta fără întrerupere, timp de cinci ore, hituri precum ‘Fata din vis’, ‘Cântec pentru prieteni’ (Compact), ‘Baby’, ‘Cine mă strigă în noapte’ (Iris), ‘Banii vorbesc’ ori ‘Să nu-mi iei niciodată dragostea’ (Holograf).

Cei care au crescut și s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momente rebele și libertine ale tinereții sau și-au dezlănțuit energia pe muzică rock vor retrăi, 'ca pe vremuri', povestea celor mai puternice amintiri, alături de prieteni dragi.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro șau în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017.

Holograf, Compact și Iris, pe aceeași scenă, Ca pe vremuri'. Vor cânta fără întrerupere, timp de cinci ore, la Arenele Romane

Trupele Holograf, Compact și Iris, pe aceeași scenă, Ca pe vremuri'

Recent, copiii „holografilor' au ajuns pe scenă alături de părinții lor. Petroșel Jr. și Pocorschi Jr., doi tineri extrem de talentați.

Pe 20 martie 2017, membrii fondatori ai trupei Holograf au oferit un concert aniversar la Sala Palatului. Pe scenă au urcat, rând pe rând, atât artiștii care au înființat trupa, cei care s-au retras, dar și actualii membri.

Printre aceștia și-au făcut loc și viitorii artiști, copiii veteranilor din Holograf, care au crescut pe muzica taților. Vladimir Pocorschi și George Petroșel sunt „moștenirile' celor de la Holograf…

Citește și EXCLUSIV/ Înainte de Holograf, basistul Mugurel Vrabete a fost architect. A proiectat și ridicat un hotel în Alba Iulia

VIDEO EXCLUSIV / Adevărul despre despărțirea lui Cotabiță de Holograf. Era prea urât pentru o trupă de sex simboluri

FOTO EXCLUSIV/ Pe Ivan Patzaichin nici cârja nu l-a putut ține departe de concertul celor de la Holograf

EXCLUSIV/ După ce a cunoscut gloria alături de Iris, Rafael o ia de la 0. Face karaoke într-o cârciumă

La mulți ani Cristi Minculescu! Solistul împlinește 58 ani și 35 de când a venit în Iris

EXCLUSIV / Primul chitarist al trupei Compact, Marian Manoliu a murit!

Leo Iorga a pierdut irevocabil dreptul de utilizare a numelui Compact

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii