Mergi direct la conținut »
Horia Brenciu, în doliu. Socrul său a murit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Horia Brenciu, în doliu. Socrul său a murit

Horia Brenciu, în doliu. Socrul său a murit

Horia Brenciu este în doliu. Tatăl soției sale, Alice Dumitrescu, a încetat din viață. Regizorul și operatorul de televiziune Dan Dumitrescu avea 76 de ani.

De Dana Aramă,

Anunțul despre dispariția tatălui lui Alice Dumitrescu a fost făcut de realizatoarea TV Marilena Rotaru, pe contul său de Facebook.

Alice Dumitrescu, alături de tatăl ei

Alice Dumitrescu, alături de tatăl ei

„Dan Dumitrescu a plecat să filmeze și să regizeze printre îngeri.  Un profesionist care a clădit alături de alți colegi Televiziunea Română de acum 50 de ani. Am lucrat cu el mai bine de 40 de ani. Toate spectacolele de la Sala Radio și de la Ateneu (din 1987-Centenarul Cella Delavrancea – până în 2010 – 65 de ani de la manifestația anticomunistă de ziua onomastică a Regelui Mihai – 8 noiembrie 1945) multe din episoadele Memoriei Exilului Românesc. Am fost împreună și la Versoix, la Regele Mihai, la George Antoniade în Spania, la Dan Badic, la Lausanne…

Făceam o echipă specială pentru că modul în care colaborăm se plasa într-un orizont mult diferit de cel formal, presupus și impus de ce se cheamă azi „fișa postului”. Pentru amândoi aerul se compunea din oxigen, azot și televiziune. Iubeam meseria și încercam, pe cele mai interzise sensuri, să lăsăm ceva în urma noastră. Dan se dedica necondiționat valorilor, momentelor și evenimentelor de mari emoții. Pe această scară a valorilor ne-am întâlnit, profesional și uman, și tot ce am făcut impreună poartă marca absolut specială a profesionalismului, dăruirii și solidaritătii lui. Am invătat mult de la el. Și din lupta în care fiecare își susținea ideile. Dueluri care nu ne-au rupt niciodată, ci ne-au dat forță să clădim, cu mijloacele televiziunii, ale spectacolului și ale puterilor noastre sufletești, o arhivă a valorilor românești. Nu pot uita bucuria de pe chipul lui, la brațul doamnei Cella Delavrancea la 101 ani, din decembrie 1988!

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Mulțumesc, Dan! Pentru tot ce-am meșterit împreună! Pentru dăruirea și sacrificiul tău! Dincolo de semnătura de pe generic, în fiecare fotogramă, bate inima ta! Adio drag prieten și coleg!  Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Sa!
Condoleanțe Sanda, Alice, Horia și copiii!”, a fost mesajul realizatoarei tv Marilena Rotaru.

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă
Recomandări

Gestul ei spune TOT despre adevărata lor relație! Ce a făcut Andreea Bălan când l-a văzut pe tatăl ei la nuntă

Dan Dumitrescu

Dan Dumitrescu

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.


Citește și:

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!

 
 
Close
Închide