Mergi direct la conținut »
Hugh Hefner a murit. Fondatorul Playboy avea 91 de ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Hugh Hefner a murit. Fondatorul Playboy avea 91 de ani

Hugh Hefner a murit. Fondatorul Playboy avea 91 de ani

Hugh Hefner a murit. Fondatorul revistei internaționale pentru bărbați ”Playboy”, a murit la vârsta de 91 de ani, în locuința sa din cauze naturale, a transmis Playboy Enterprises Inc, citat de BBC News. 

Hefner a început să publice revista Playboy în bucătăria domiciliului său în 1953 și a reușit să o transforme în cea mai importantă revistă pentru bărbați din lume, vânzând chiar și șapte milioane de exemplare pe lună.

Cooper Hefner, fiul său, a spus că acesta va fi, cu siguranță, „regretat de mulți” și a adus un omagiu „vieții excepționale și impactului pe care l-a avut tatăl său în calitate de pionier al mass-mediei și al culturii”. Totodată, Cooper s-a numit pe l-a numit  pe Hugh Hefner un lider al libertății de exprimare, al drepturilor civile și al libertății sexuale.

Hugh Hefner, născut pe 9 aprilie 1926, a fost fondator al revistei americane Playboy, editor, om de afaceri și, la rândul său, playboy. Celebritatea a atins-o în calitate de redactor-șef și editor al revistei Playboy, pe care a fondat-o în 1953.

Revista lui Hefner a ajutat la transformarea nudității dintr-un subiect tabu în normalitate și l-a transformat în multi-milionar pe fondatorul ei. Astfel, valoarea netă a averii lui Hugh Hefner era, în momentul morții acestuia, de 43 de milioane de dolari. De-a lungul vieții sale, Hefner a construit un adevărat imperiu care avea ca nucleu revista Playboy, dar includea și cazinouri și cluburi de noapte.

Magnatul a devenit faimos pentru stilul său de viață hedonist și întâlnirile și căsătoriile cu modelele Playboy. Hugh Hefner a declarat că s-a culcat cu peste 1.000 de femei.


Citește și:

VIDEO EXCLUSIV/ Poveste de iubire dincolo de religie. Din dragoste pentru Ștefan, Yu s-a botezat ortodox și a devenit Iulia

Close
Închide
  Close