Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase a spus adevărul despre nunta cu iubita Ioana. “Simt că este ultima parteneră din viața mea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ilie Năstase a spus adevărul despre nunta cu iubita Ioana. “Simt că este ultima parteneră din viața mea”

Ilie Năstase a spus adevărul despre nunta cu iubita Ioana. “Simt că este ultima parteneră din viața mea”

Zilele trecute, Ilie Năstase a făcut declarații surprinzătoare și a vorbit pentru prima oară despre nunta cu iubita lui. Se pare însă, că cei doi vor să mai aștepte o perioadă până vor începe pregătirile pentru marele eveniment. Fostul tenismen a clarificat lucrurile.

„Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, a dezvăluit Ilie Năstase la Agenția Vip.

Legat de inelul dăruit iubitei, fostul tenismen a mărturisit la „Agenţia Vip” că totul a fost doar o invenţie a unui bărbat. „Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat.”, a continuat celebrul tenismen.

Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după separarea de Brigitte Sfăt.

Citește și

Tolo: Tusk, Duckadam și cei care n-au cedat! Lecția de democrație a unei zile de mai 1986, când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni

Close
Închide
  Close