Mergi direct la conținut »
Ilinca Vandici, dezvăluiri de la debutul în televiziune. “Prima mea copertă de revistă a fost la Libertatea de Weekend”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ilinca Vandici, dezvăluiri de la debutul în televiziune. “Prima mea copertă de revistă a fost la Libertatea de Weekend”

Vedetele care apar ca scoase din cutie pe micul ecran au în spate niște “zâne bune”. Se numesc stiliști. Ei le caută hainele potrivite, le alcătuiesc ținutele și se sfătuiesc cu oamenii care le machiază și le coafează în legătură cu lookul final, ca să fie unitar. Și cât mai aproape de perfecțiune. În 2005, când a debutat la TV, Ilinca Vandici nu avea așa ceva. Singură a învățat abc-ul acestei noi meserii, fără a avea habar că, după 15 ani, va fi prezentatoarea unei emisiuni de stil.

De Denisa Macovei,

Ilinca și-a început parcursul TV la B1, în 2005, cu rubrica meteo și apoi cu emisiunea “Esentze”, un magazin de weekend dedicat femeilor, cu sfaturi din modă și frumusețe.  În 2007 a trecut la Kanal D, unde a prezentat “Bulevard” și “Magic Taxi”, în 2011 era la Antena 1, testându-și talentul actoricesc în serialul “Narcisa salbatică”, iar din 2014 s-a întors la postul turcesc, unde i s-au dat pe mână “O iubire de-o vară”, apoi “D-Paparazzi”.

Azi e gazda emisiunii “Bravo, ai stil!” și tocmai despre stil are o poveste interesantă de spus. Și anume, că la începutul ei în ale televiziunii, a fost propriul stilist!

Ilinca a debutat pe micul ecran în 2005

“Mă îmbrăcam singură. Mă duceam la cumpărături, la mall, și-mi cumpăram ce știam că am nevoie. Pe atunci, prezentam meteo și-mi cumpăram foarte multe bluzițe, pentru că partea de jos nu se vedea foarte mult. Eu le asortam, le combinam, nu era nimeni să mă sfătuiască”, ne-a mărturisit Ilinca.

Pe vremea aia nu existau stiliști sau poate aveau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Ilinca Vandici

Nici bugetul pentru haine nu era asigurat de televiziune, cum se întâmplă acum, așa că Ilinca trebuia să-și gestioneze foarte bine banii câștigați și să investească bună parte din ei în garderoba de lucru. Cu toate acestea, reușea să se încadreze și jură că nu s-a întâmplat niciodată să păstreze etichetele hainelor, ca să le returneze după ce le purta o dată pe micul ecran.

Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
Recomandări
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
 
Ilinca trebuia să-și chivernisească foarte bine banii câștigați

“Nu am dus haine înapoi, cu mâna pe inimă spun. Nu cred că am schimbat vreodată o haină, în cel mai rău caz, poate, cu o măsură mai mare. Niciodată nu m-am întins mai mult decât îmi era plapuma. Întotdeauna mi-am făcut un buget pentru cumpărături și îmi cumpăram doar ce aveam nevoie și îmi lipsea, lucru care m-a ajutat foarte mult”, ne-a mărturisit ea.

«Prima mea copertă de revistă a fost la Libertatea de Weekend»

Aparițiile în reviste, parte a succesului Ilincăi, au început cu… Libertatea! Vedeta Kanal D își amintește că prima ei copertă, după ce a ajuns la TV, a fost ghidul nostru TV.

“Nu mai știu cu exactitate, dar prima mea copertă de revistă cred că a fost la Libertatea, la Libertatea de Weekend”, ne-a mărturisit ea, completând că la ședința foto pentru acea copertă și-a descoperit și plăcerea de a poza.

Ilincăi îi place la nebunie să pozeze

“La ședințele foto mă simt bine. Îmi place de mor și împreună cu echipa mea de management, PR și așa mai departe chiar încercăm să alegem exact ceea ce ni se potrivește cel mai bine, drept urmare, toate copertele pe care le-am făcut îmi plac de mor. Întotdeauna sunt întrebată ce-mi place, ce aș vrea, ce n-aș vrea, inclusiv când vorbim despre ținută, machiaj și păr și atunci mă simt minunat”, ne-a spus Ilinca.

Vedeta ne-a mărturisit și că un pictorial este ca un răsfăț pentru ea.

“A fi persoană publică nu e ușor. Hai să zic a fi prezentator, nu persoană publică. Dimpotrivă, e o meserie foarte grea, din punctul meu de vedere. Însă are și părțile ei ușoare și frumoase, cum ar fi o ședință foto de genul acesta, care te face să te simți specială, răsfățată. Din când în când, mai avem nevoie și de astfel de momente în viața noastră”.

Ilinca Vandici

VIDEO: Grigore Alexandru


Close
Închide
  Close