Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ilona Brezoianu, despre greutățile vieții de actor. “La început, am jucat pe donații, pe 30 de lei”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ilona Brezoianu, despre greutățile vieții de actor. “La început, am jucat pe donații, pe 30 de lei”

VIDEO/ Ilona Brezoianu, despre greutățile vieții de actor. “La început, am jucat pe donații, pe 30 de lei”

Ilona Brezoianu, despre greutățile vieții de actor. Tânăra, care azi e dovada că se poate trăi decent și din actorie, recunoaște că, la început, se întreba dacă va reuși vreodată să câștige suficient cât să nu aibă grija zilei de mâine.

De Denisa Macovei,

Ilona Brezoianu este dovada că se poate trăi decent și din actorie

În timp ce mulți tineri fie fug de actorie, fie sunt sfătuiți de părinți să se îndrepte către o meserie mult mai bănoasă, actrița Ilona Brezoianu demonstrează că se poate trăi bine și din actorie. Cheia succesului este una simplă, la îndemâna oricum și valabilă în orice meserie, până la urmă: multă muncă. Angajată de ceva vreme la Teatrul de Comedie, tânăra de 28 de ani are proiecte la încă 5 teatre din București.

“Se poate trăi chiar bine. Nu ești bogat, dar trăiești decent. Trebuie să și muncești, probabil. Am declarat o dată – și după, mi-a părut rău, oarecum – că eu am fost norocoasă, iar asta e interpretabil. Am și muncit, nu am avut numai noroc. Eu am, așa, o steluță norocoasă, care mă pune în niște întâlniri din care tot timpul am ceva de câștigat. Ori pe plan financiar, ori pe plan profesional, ceva mi se întâmplă”, ne-a povestit Ilona, care recunoaște că a avut și ea momentele ei de cumpănă, când se întreba dacă actoria îi va oferi cândva și siguranța financiară pe care și-o dorește.

Ilona Brezoianu este dovada că se poate trăi decent și din actorie

“Important este să muncești și să crezi în asta. Să nu te dai niciodată bătut. Ai momente multe în care nu ai bani și joci și pe donații. La început, am jucat pe donații, pe 30 de lei. Adică eu și colegii mei abia ieșiserăm din facultate, aveam un spectacol de licență și oamenii veneau și donau acolo bani pentru noi și era un sentiment frumos. Am crezut în actorie, chiar dacă am avut o perioadă în care mă gândeam: dacă o să fiu săracă? Hai să mă opresc și să mă apuc de altceva!”, a mai spus Ilona la “Interviurile Libertatea”.

Ilona Brezoianu este dovada că se poate trăi decent și din actorie

Ilona Brezoianu este dovada că se poate trăi decent și din actorie, însă este nevoie de multă muncă

Chiar dacă acum are propria locuință, o mașină frumoasă, un venit sigur în fiecare lună și bonusuri din alte proiecte, actrița face mișto de situația ei financiară și se prezintă în cercul de prieteni ca fiind o fată sărmană, venită din provincie în Capitală. “Eu am, așa, o autoironie fără de care nu cred că aș putea să trăiesc. Tot timpul fac mișto de mine. Eu nu neg că vin dintr-o familie modestă, n-am fost niciodată bogată. Părinții mei muncesc, mama e asistentă medicală, tata este inginer constructor de navă. Am o familie OK, dar nu cu bani și atunci, tot timpul am zis treaba asta, că eu sunt săracă, mi-a plăcut mai mult să fac glume pe seama asta. Dar am avut și momente în care am cheltuit banii de întreținere sau mi-a tăiat curentul pentru că mă duceam în Centru Vechi și cheltuiam toți banii pe care mi-i trimitea mama… Acum nu mai sunt așa”, ne-a mai spus, amuzată, tânăra actriță.

FOTO: Dumitru Angelescu


GALERIE FOTO/ Matera, „rușinea Italiei”, locul în care Maia Morgenstern a filmat ”Patimile lui Hristos”, va fi Capitală Culturală Europeană în 2019

Close
Închide
  Close