MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 12:30

Imaginea cu care Andra i-a dat gata pe fani. „Mândră să te cunosc personal” | VIDEO

Distribuie

Andra i-a dat gata pe fanii săiu din mediul online, după ce a făcut publică o fotografie în care apare alături de Luis Fonsi, interpretul hitului Despacito.

A fost super atmosferă latino în acest weekend în Capitală.  La festivalul El Carrussel au cântat doi dintre cei mai în vogă artiști de muzică latino din lume, Maluma și Luis Fonsi.

Andra, care a cântat și ea la festivalul care a avut loc în perioada 30 iunie-1 iulie la Romexpo, a publicat, pe internet, o imagine în care apare alături de Luis Fonsi, interpretul hitului Despacito, care a cucerit întreaga lume.

„Cine nu a ascultat măcar o dată Despacito? Felicitări, Luis Fonsi, pentru super recordul tău: cel mai vizionat videoclip al tuturor timpurilor pe Youtube! Mândra să te cunosc personal! ? #despacito”, a scris Andra în dreptul fotografie cu Luis Fonsi.

Postarea a adunat mii de like-uri în foarte scurt timp.

 

Andra a dansat cu Maluma în culise

La același festival, Andra s-a fotografiat și în compania artistului columbian Maluma. Artista a publicat, în mediul online, o înregistrare în care apare dansând cu foc cu Maluma, în culisele festivalului, sâmbătă.

Filmarea i-a cucerit pe internauți, care au fost încântați să-i vadă pe cei doi mișcându-se pe ritmuri latino.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO


Citește mai multe despre luis fonsi, concert și Maluma pe Libertatea.

Comentarii