Mergi direct la conținut »
Imagini inedite cu actrița de telenovele Edith Gonzalez. Un coleg de breaslă le-a făcut publice
Entertainment Libertatea > Entertainment > Imagini inedite cu actrița de telenovele Edith Gonzalez. Un coleg de breaslă le-a făcut publice

Imagini inedite cu actrița de telenovele Edith Gonzalez. Un coleg de breaslă le-a făcut publice

Actorul mexican Arturo Peniche a dat publicității, pe contul său de Instagram, fotografii inedite în care apare alături de regratata vedetă de telenovele Edith Gonzalez, relatează quien.com.

De Daria Maria Diaconu,

Arturo Peniche a publicat mai multe imagini în care apare alături de Edith Gonzalez. Imaginile au fost realizate pentru a promova o piesă de teatru pe care însă nu au mai apucat să o facă împreună din cauza dispariției vedetei de telenovele, menționează quien.com.

„Cu frumoasa mea blondă. Am iubit-o întotdeauna și am admirat-o mult. Dumnezeu să o aibă în paza sa. Această ședință foto a fost pentru o piesă de teatru care a fost lăsată neterminată, dar sigur o vom face într-o altă viață”, este mesajul transmis de Arturo Peniche.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu câțiva ani. Vedeta a avut un singur copil, o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel.

FOTO: Instagram

Close
Închide
  Close