MENIU CAUTĂ
01 Noi. 2013 06:26 , de Iulian Simbeteanu

În sfârşit! Demi Moore şi Ashton Kutcher au scăpat unul de altul

Distribuie

Deşi sunt despărţiţi din noiembrie 2011,  Demi şi Ashton au ajuns abia acum la o înţelegere pentru a-şi finaliza procesul de divorţ.

„Ashton şi Demi au semnat în sfârşit documentele de divorţ', a declarat o sursă citată publicaţia americană New York Post.

Ashton (35 de ani) şi Demi nu s-au înţeles cu privire la împărţirea averii după ce s-au despărţit, actriţa solicitând o pensie viageră din partea lui Ashton Kutcher, care este cel mai bine plătit actor de televiziune datorită rolului din sitcomul „Two and a Half Men'.

Demi Moore (50 de ani) a solicitat pensie alimentară de la soţul ei Ashton Kutcher (35 de ani). Actriţa a introdus actele de divorţ la 16 luni de la separarea de efectivă Ashton și i-a cerut acestuia jumătate din avere.  Demi a considerat că este meritul ei pentru că Ashton a câștigat o avere de 100 de milioane de dolari în timpul căsniciei lor.
Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher a  început în 2003, la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, pe vremea când tânărul actor era un star în ascensiune, graţie rolului din serialul „That ’70s Show'.

Cei doi s-au căsătorit în 2005 şi s-au despărţit în noiembrie 2011, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Comentarii