MENIU CAUTĂ
12 Aug. 2001 21:00

Inca un cuplu s-a despartit

Distribuie

„Ceea ce s-a intamplat in aceasta seara e punctul final al relatiei mele cu Florin, pentru ca am vazut care este adevarata fata a unor oameni la care tineam cu adevarat”, spune Alice, personajul principal al serii de sambata la „Vara ispitelor”.
Si tot Alice continua: „Nu ma asteptam ca lucrurile sa evolueze asa, ca oamenii la care tineam sa nu poata intelege, si ma refer la Florin si la mama lui. Credeam ca vor vedea dincolo de imagini, dincolo de cuvinte si ca isi vor da seama ca totul a fost o distractie”. E a doua saptamana consecutiv cand un cuplu se desparte dupa sase zile petrecute la „Vara ispitelor”: Alice si Florin Alexandru.
Imediat dupa terminarea emisiei in direct, perechea numarul 3 a clarificat ultimele detalii ale unei relatii care se terminase pentru cei doi participanti inca inainte de rezumatul imaginilor din timpul saptamanii. „Alex mi-a spus inainte sa vada rezumatul cu mine ca vrea sa ne despartim. L-am intrebat de ce, dar nu a stiut ce sa raspunda”, marturiseste Alice.
Florin constata ca in aceasta saptamana si-a dat seama de relatia lui cu Alice. „Am realizat ca lucrurile nu stateau cum credeam si am pus punct final. Cand am pornit pe drumul numit „Vara ispitelor” nu m-am gandit ca situatia poate evolua asa. Eu aveam incredere totala in Alice, dar atunci cand am auzit ca asteapta pana la toamna pentru a reveni Armand in Bucuresti parca a cazut tot cerul pe mine. Dupa ce am vazut imaginile cu ceea ce a facut Alice in timpul saptamanii am stiut ca vreau sa ne despartim…”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii