MENIU CAUTĂ

Incredibil ce spune Dan Negru despre Daniela Crudu. „Și eu am mâncat usturoi în povestea asta”

Distribuie

Dan Negru afirmă că Daniela Crudu a avut posibilitatea, grație televiziunilor, să vadă mai multe locuri de pe planetă decât toți profesorii de geografie laolaltă.

Într-o postare făcută în mediul online, prezentatorul de televiziune Dan negru a luat în discuție situația profesorilor de istorie care au scris despre diverse locuri din lume fără ca să le vadă vreo dată.

În postarea respectivă, dan negru face referire și la Daniela Crudu, una dintre cele mai focoase brunete de pe micile ecrane, care, datorită diverselor emisiuni de televiziune în care a fost implicată, a avut posibilitatea să ajungă în destinații pe care profesorii nu au apucat să le vadă vreodată.

„Am cunoscut la Timișoara un profesor de istorie care a scris 12 studii despre Egipt fără să vadă vreodată Egiptul!
 
 CCTV din China lansează în 2019 un reality travel în Europa cu profesori de istorie care n-au văzut niciodată locurile despre care au scris.

Daniela Crudu a văzut cu ajutorul televiziunilor mai multe locuri de pe planetă decât toți profesorii de geografie laolaltă ?

Recunosc, și eu am mâncat usturoi în povestea asta, și eu am contribuit la apariția unor personaje…
 
Formatul chinezilor cu profesori e negociat de Netflix…”, a comentat Dan Negru pe contul său de socializare.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Mati, mărturii din infern. Bătrânii care au supraviețuit ascunși în casa lor albă. ”A început să bată vântul ca niciodată. Geamurile s-au spart și flăcările ne-au înconjurat…”


 

Citește mai multe despre Dan Negru, destinatii turistice, locuri și profesori pe Libertatea.

Comentarii