Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Inel de 20.000 de lire sterline pentru Prodanca! Reghe i-a trimis bijuteria prin curier, pentru că n-a putut fi prezent la evenimentul organizat de soția lui

Anamaria Prodan a făcut, joi, lansarea oficială a reality show-ului “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, o continuare a emisiunii începute acum 8 ani. Pentru că nu a putut fi prezent - Laurențiu Reghecampf având antrenamente în Dubai -, soțul ei a vrut totuși să-și ia revanșa.  

De Denisa Macovei,

Fără să aibă nici cel mai mic habar, Anamaria Prodan a fost de-a dreptul surprinsă când, în localul unde se ținea evenimentul de lansare a reality show-ului, a venit un cadou-surpriză. Reghe i-a trimis un superb inel cu diamante semnat Cartier, al cărui preț se ridică la 20.000 de lire sterline. Chiar dacă are o sumedenie de bijuterii și de acesorii în valoare de sute de mii de euro, orice cadou primit de la soțul ei o încântă pe Anamaria Prodan. Cu toate că are bijuterii unicat, unele evaluate la sute de mii de euro și că în continuare primește cele mai exclusiviste piese de la soțul ei, “de suflet” va rămâne însă inelul de logodnă, unul din aur alb cu diamante de 9 carate, a cărui valoare ajunge undeva la 150.000 de euro.

Duminică se lansează show-ul pe micul ecran

Toate aceste extravaganțe pot fi văzute și de cei de acasă, începând cu duminica aceasta, când, pe Antena Stars, va începe difuzarea reality-show-ului “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, show în care vedeta spune că va dezvălui aproape tot ce se petrece în viața ei.

Close
Închide
  Close