Mergi direct la conținut »
Inna, pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală live
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Inna, pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală live

Inna, pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală live

Inna va fi prezentă pe scena Româmnii au talent, în cea de-a doua semifinală a concursului transmis de postul de televiziune Pro TV.

De Dana Aramă,

Vinerea aceasta, de la 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena Românii au talent. Inna va veni la Românii au talent și va cânta piesa Iguana.

„Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la Românii au talent și abia aștept să înceapă petrecerea! Voi cânta în premieră în România melodia Iguana și sunt sigură că ne vom super distra!”, a declarat Inna potrivit Pro TV.

Prima semifinală a emisiunii Românii au talent a avut loc în data de 17 mai. Cea de-a doua semifinală Românii au talent va avea loc în data de 24 mai.

Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații mâine și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu.

Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

 


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Close
Închide
  Close