Inna, care arăta total diferit înainte de a deveni celebră, este una dintre artistele din România care a reușit să se impăună și în afara granițelor țării.
Mignona artistă, care a dezvăluit recet cum și-a ales numele de scenă Inna, a dezvăluit, într-un interviu pentru life.ro, că a scos un aliment din regimul său de zi cu zi. Este vorba de carne, aliment pe care Inna nu-l mai consumă de mai bine de trei luni.
„De peste 3 luni, nu mai mănânc carne, doar din când în când peşte şi fructe de mare. Nu am mai simţit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Şi, din când în când, când sunt în Bucureşti, mănânc burger vegetarian sau sushi”, a afirmat cântăreața.
Inna a făcut mărturisiri și despre începuturile sale în carieră.
„Am început să cânt de mică, în corul Bisericii. Apoi, mama m-a dat la lecţii de canto şi am început să particip la concursuri şi festivaluri. La un moment dat, aproape renunţasem la ideea de a mai fi artistă…
Lucram la o agenţie imobiliară când Lucian, managerul meu de acum m-a auzit cântând și a zis că trebuie neapărat să fac ceva în muzică. Am lansat întâi un proiect pop-rock sub numele de Alessandra, care nu a funcţionat chiar cum ne-am dorit. Apoi, Lucian şi băieţii de la Play&Win mi-au dat piesa „Hot”.
Mărturisesc, la început, nu mi-a plăcut deloc. Dar ea a reprezentat începutul unei cariere care m-a dus departe: colaborări cu artişti de top din întreaga lume – Pitbull, JBalvin, Yandel, Daddy Yankee, din Romania – Puya, Carla’s Dreams, Antonia, peste 800 de concerte în toată lumea, piese care sunt hituri peste tot”, a explicat artista.
Citește și: EXCLUSIV/ Generali, masoni și naționaliști s-au adunat în Partidul Lege și Ordine: ,,Islamismul vrea să ne distrugă”/VIDEO