Mergi direct la conținut »
Ioana Filimon de la "Ferma" a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Filimon de la "Ferma" a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”

Ioana Filimon de la „Ferma” a refuzat un actor celebru din „Prison Break”! „Nu m-a interesat oferta lui”

Cunoscut drept un adevărat "Don Juan" și cu mare lipici și la femei, Amaury Nolasco, Sucre din celebrul serial "Prison Break", a fost trimis la plimbare de Miss România, Ioana Filimon. Concurenta de la "Ferma" ne-a povestit cum a ajuns celebrul actor să o invite în club și de ce l-a refuzat.

De Denisa Macovei,

Ioana Filimon de la

Chiar dacă multe domnișoare și-ar dori să-i intre în grații lui Amaury Nolasco, devenit cunoscut și în România grație serialului „Prison Break”, Ioana Filimon nu a vrut să audă de el.

„Mi s-a părut banal totul. Eram cu gașca în vacanță în Grecia, când a venit un băiat la mine care era manager la hotelul respectiv, un român, și mi-a spus că cineva vrea să mă cunoască. Fac cunoștință cu un domn și îmi zice numele, Amaury. Nici nu știu de fapt ce a fost cu mine de m-am dus să fac cunoștință, eu, de fel, dacă vrea cineva să mă cunoască, păi să vină el la mine, nu eu. Când m-am dus, era actorul din Prison Break!”, ne-a povestit Ioana.

Ioana Filimon de la

„Mi-a cerut numărul de telefon, ca să ne vedem seara în club. Eu am plecat, nu m-a interesat oferta lui. Într-adevăr, arăta bine, dar chiar nu m-a interesat. Toate prietenele care erau cu mine mi-au spus că nu le vine să creadă cu cine am făcut cunoștință. Eu, inițial, nici nu l-am recunoscut, pentru că acolo vin foarte multe celebrități, am văzut că vin toți și își fac poze cu el, erau chiar și paparazzi, dar nu știam cine e. Se vedea că era cineva cunoscut, dar cu atât mai mult m-a deranjat că a trebuit să mă duc eu la el. Dacă voia să mă cunoască, trebuia să vină el, nu? Când am făcut cunoștință, nu l-am asociat cu Sucre din «Prison Break». Un prieten din gașca lui, producător cred că era, m-a și întrebat dacă știu cu cine stau de vorbă. I-am zis că nu și probabil s-a simțit jignit că la nivelul lui eu nu știu cine e și probabil se gândea că toate femeile trebuie să stea la picioarele lui. Pentru mine a fost totul foarte banal. El voia să mai stau cu el, dar i-am zis că trebuie să plec. Nu am vrut să fiu arogantă, dar nici să par disperată, mai ales că aflasem cine e cu adevărat. Dacă nu am fost interesată de el din prima, ca persoană, ce conta că e actor celebru? Nu m-a interesat el ca om„, a punctat tânăra.

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei
Recomandări

Newsweek: Firma de pază a jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a păgubit statul cu peste 9 milioane de lei

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Ioana Filimon de la Ioana Filimon de la

Laurette și Andreea Sasu și-au dorit o relație cu Amaury Nolasco

Ioana nu este prima româncă frumoasă care intră în contact cu actorul de la Hollywood. După ce Andreea Sasu, fosta iubită a lui Philipp Plein, a recunoscut că Amaury e actorul ei preferat și că oricând s-ar întâlni cu el, Laurette a postat o fotografie în care era toată un zâmbet alături de același actor. „Ne-am cunoscut la evenimentul Jacob&Co, de la Billionaire Porto Cervo. Un prieten mi l-a prezentat”, a povestit Andreea Sasu.

La venirea în România, Amaury a ieșit într-un local din Capitală alături de Andreea, doar că acolo, surpriză, Laurette l-a remarcat imediat în mulțime. Deși bruneta a afirmat că doar a vrut să facă o poză cu el, nimic mai mult, cei care au fost de față susțin că Laurette practic s-a încolăcit de gâtul lui, poate-poate îi intră în grații…


Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Close
Închide
  Close