Mergi direct la conținut »
Ioana Ginghină, cu fața plină de vânătăi pentru o filmare. Actriţa şi-a liniştit imediat fanii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină, cu fața plină de vânătăi pentru o filmare. Actriţa şi-a liniştit imediat fanii

Ioana Ginghină, cu fața plină de vânătăi pentru o filmare. Actriţa şi-a liniştit imediat fanii

Ioana Ginghină, cu fața plină de vânătăi. Așa a apărut actrița într-o imagine postată pe contul de socializare. Dacă la început fanii s-au panicat, actrița i-a lămurit în cele din urmă, spunându-le că se află la filmări.

Ioana Ghinghină se afla la repetiții pentru noul film. „Mi-am luat-o în filme asta ??? #muncă #distracție #makeup #lacadru”, a scris Ioana Ginghină, pe Instagram.

Recent, Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte neștiute din căsnicia cu Alexandru Papadopol. „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest parteneriat’ nu presupune întodeauna iubire. Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate.

Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată Te iubesc’. Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut(…)”, este o parte din mesajul scris de Ioana.

Citește și

Ministerul Muncii repară indemnizațiile mamelor plătite pe drepturi de autor , după ce Libertatea a devoalat problema

 

 
 
Close
Close
Închide