Mergi direct la conținut »
Ioana Ginghină, un nou mesaj dureros după despărțirea de soțul ei. „Cumva e clar că am greșit”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ioana Ginghină, un nou mesaj dureros după despărțirea de soțul ei. „Cumva e clar că am greșit”

Ioana Ginghină, un nou mesaj dureros după despărțirea de soțul ei. „Cumva e clar că am greșit”

Ioana Ginghină și soțul ei s-au despărțit, iar actrița trece printr-o perioadă dificilă, iar dovada stă și în mesajele transmise pe blogul personal sau pe contul de socializare. Vedeta și Alexandru Papadopol au fost împreună timp de 12 ani.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dura, că să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. Poate că nu eram recunoscătoare în profunzime sau poate că era doar un monolog de suprafața, pentru a păcăli Creatorul că știu să fiu bună și să apreciez ce am, așa ca să mă lase în pace să trăiesc în lumea mea perfectă și să nu “mă deranjeze”… Cumva e clar că am greșit și la formă și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci ( nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbeșți fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale și chiar ai râs cu poftă, atunci când Ruxandra și-a scuturat stiloul de cerneală pe cămașa ta albă. Când stau pe canapeluțamea de pe terasă, într-o zi perfectă de duminică, în care am macat pizza cu Ruxi, copilul perfect, am ascultat muzică și ne-am bucurat de soare, realizez că viață e frumoasă chiar și în cele mai cenușii perioade, trebuie doar să apreciem lucrurile mărunte!”, a scris Ioana Ginghină pe contul de socializare.

VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați“

Close
Închide
  Close