Mergi direct la conținut »
Ioana Tufaru a slăbit 25 de kilograme într-un timp record. Care este secretul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ioana Tufaru a slăbit 25 de kilograme într-un timp record. Care este secretul ei

Ioana Tufaru a slăbit 25 de kilograme într-un timp record. Anul trecut, aceasta ajunsese la 160 de kilograme și abia se mai putea deplasa. Fiica Andei Călugăreanu a luat o decizie radicală.

De Livia Lixandru,

Anul trecut, în luna octombrie, ea a trecut prin cea de a doua intervenție la stomac și a luat măsuri. Mai mult, cele 160 de kilograme i-ar fi pus viața în pericol, în cazul în care nu lua măsuri.

Ioana Tufaru a slăbit 25 de kilograme într-un timp record

“Am reușit să scap deja de 25 de kilograme, în trei luni. Pe 15, luna aceasta, o să merg din nou la control ca să văd ce va spune doctorul. Sunt bine după ce mi-am pus acel inel gastric, nu am probleme. Mănânc orice și des, însă foarte puțin, fix ca o vrăbiuță”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!

Ioana Tufaru este căsătorită și a devenit mămică pentru prima oară în 2015, atunci când a adus pe lume un băiețel care a primit numele Luca.

Luca a crescut rapid, este plin de energie și din ce în ce mai simpatic. Ioana Tufaru și patrtenerul ei de viață își petrec aproape tot timpul în compania băiețelului lor.

Fie că se joacă cu el acasă, fie că îl scot în parc sau la locuri de joacă special amenajate pentru copii, Ioana Tufaru și soțul ei sunt topiți după micuț.

Citește și

Ce fel de copil era Kim Jong-un. Dezvăluiri făcute de bodyguardul lui Kim Jong-il

VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

 

Close
Închide
  Close