MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 22:00

Ce fel de copil era Kim Jong-un. Dezvăluiri făcute de bodyguardul lui Kim Jong-il

Distribuie

Unul dintre bodyguarzii fostului dictator al Coreei de Nord, Kim Jong Il, povestește ce fel de copil a fost Kim Jong-un și spune că liderul suprem a avut o copilărie singuratică și acest lucru l-a făcut să fie "stresat" și "iute la mânie", scrie ABC News.

Lee Young-guk, care a fost unul dintre bodyguarzii personali ai lui Kim Jong Il timp de 11 ani, a povestit într-un interviu pentru ABC News cum a fost Kim Jong-un atunci când era copil. „Era stresat și nu a avut parteneri de joacă de vârsta lui. În jurul lui erau doar adulți care l-au educat și care se jucau cu el”, a povestit acesta.

Kim Jong-un, despre care se crede că a împlionit 34 de ani pe 8 ianuarie, este descris de fostul bodyguard ca ”iute la mânie. ”Personalitatea lui era explozivă. Când era supărat acționa fără să se gândească la consecințe”.

Lee Young-guk a fost bodyguardul lui Kim Jong Il din 1994 până la moartea sa în 2011 și a avut ocazia să-i studieze pe cei doi fii ai acestuia, Kim Jong-un și Kim Jong-nam. Acesta povestește că Kim Jong Nam, care a fost desemnat inițial succesor, a fost tratat mult mai bine de tatăl său, în timp ce existența lui Kim Jong-un a fost în mare parte păstrată secretă, iar această izolare și-a pus amprenta asupra sa.

”Era temperamental. Nu-i pasă de ceea ce cred alții. Nu-i părea rău pentru alți oameni. El făcea tot ce voia, striga la femei. Așa era el”, spune Lee.


Citește și: EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean


 

Citește mai multe despre kim jong un și Copilarie pe Libertatea.

Comentarii