Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ioana Voicu vrea să-și deschidă o școală de muzică. Va fi profesoară de vioară pentru copii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ioana Voicu vrea să-și deschidă o școală de muzică. Va fi profesoară de vioară pentru copii

VIDEO/ Ioana Voicu vrea să-și deschidă o școală de muzică. Va fi profesoară de vioară pentru copii

Ioana Voicu, prezentatoarea emisiunii "Se zice că..." de la TVR 2, pare c-a abandonat instrumentul pe care l-a studiat cu drag în copilărie, vioara, dar doar pare. Frumoasa fiică a politicianului Mădălin Voicu și nepoată a celebrului violonist Ion Voicu are planuri mari în această privință. Trebuie doar să găsească timp și bani...

De Denisa Macovei,

Ioana a-nceput studiul viorii când avea doar câțiva anișori, iar acum, vrea să dea cumva mai departe ce a învățat. Asta, și ca un omagiu adus bunicului ei, un virtuoz al viorii. La ce se gândește? „O școală de muzică pentru copii, o grădiniță… Chiar vreau să-mi deschid o grădiniță de muzică și să predau vioara, pentru că îmi plac copiii tare mult și chiar mă descurc cu ei”, ne-a mărturisit ea.

Un alt proiect de suflet dictat de moștenirea artistică ar fi îmbinarea celor două talente muzicale ale sale. „Pentru bunicul meu și pentru comemorarea lui niciodată nu voi avea altceva de făcut. Eu nu am lăsat vioara, încă studiez și chiar vreau să fac o legătură între voce și vioară, pentru că nu mai există pe piață așa ceva. Și dacă tot știu să cânt la vioară și am făcut 15 ani de vioară de ce să nu pun în practică ceea ce am făcut? E păcat”, ne-a mărturisit ea.

Ce-o reține în punerea în practică a celor două dorințe? Timpul, în primul rând, dar Ioana promite că va depăși cumva acest obstacol: „Pentru pasiuni întotdeauna îți găsești timp. Când faci ceva ce nu-ți place, încerci să nu-ți găsești timp pentru acel ceva, dar când faci cu pasiune, iar pentru mine muzica și televiziunea sunt pasiuni, mereu îmi voi găsi timp. Nu știu cum, dar îmi voi face timp și pentru muzică, și pentru televiziune, și pentru toate hobby-urile mele”.

Apoi, ar mai fi partea financiară, mai ales când vine vorba despre școala sau grădința pe care vrea să și-o deschidă. Știe că are nevoie de o sumă consistentă pentru așa ceva, prin urmare, și-a impus… răbdare. „Când îți plac atât de multe lucruri și vrei să le faci pe toate, e mai complicat. De televiziune m-am apucat de vreo 10 ani, o țin în frâu, cu muzica la fel, mă descurc în orice situație, dar grădinița sau școala de muzică nu au așa o mare întâietate. Însă sunt pe listă”.

VIDEO: Cosmin Nistor


FOTO| Maria Șarapova, în costum de baie. Cu ce fotografie și-a înnebunit fanii

Close
Închide
  Close