Mergi direct la conținut »
Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele. "Riscurile sunt de a-ți rupe ligamentele, meniscul și de a părăsi jocul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele. "Riscurile sunt de a-ți rupe ligamentele, meniscul și de a părăsi jocul”

Ionuț Iftimoaie, pus în fața unei decizii grele. „Riscurile sunt de a-ți rupe ligamentele, meniscul și de a părăsi jocul”

Ionuț Iftimoaie va avea de luat o decizie importantă în seara aceasta, de la ora 20.00, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, la Antena 1, după ce primește interdicția de a intra în competiție. 

” Am făcut multe lucruri riscante în viața mea… Suntem ciuruiți de parcă au trecut trei săptămâni de război!”, a observat cu amărăciune căpitanul Lemurilor, care s-a accidentat la un genunchi la ultimul joc de Teritoriu. De altfel, medicii vor fi cei care îi vor interzice în această seară ca el să ia parte la jocul care i-ar putea trimite la Duel un membru al echipei. ”Eu nu sunt de acord ca tu să joci astăzi. Riscurile sunt de a-ți rupe ligamentele, meniscul și de a părăsi jocul”, i-a explicat medicul luptătorului.

Citește și

Șeful Interpol Costa Rica a făcut declarații despre Alina Bica și Elena Udrea. Una a mers în audiență la el, cu cealaltă nu a avut nicio întâlnire

 

Close
Închide
  Close