Mergi direct la conținut »
Irina Loghin, de nerecunoscut într-o emisiune tv. Artista de muzică populară a atras toate privirile
Entertainment Libertatea > Entertainment > Irina Loghin, de nerecunoscut într-o emisiune tv. Artista de muzică populară a atras toate privirile

Irina Loghin, de nerecunoscut într-o emisiune tv. Artista de muzică populară a atras toate privirile

Irina Loghin a atras toate privirile, în cadrul emisiunii de la Antena 1. Artiști iubiți de marele public și sportivi de talie mondială s-au ascuns joi seara în spatele unor măști spectaculoase, în cea de-a șasea ediție a show-ului Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu.

Antonia, Irina Loghin, Gabriel Cotabiță, Ozana Barabancea, multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă și campionul la kickboxing Ionuț Pitbull Atodiresei s-au deghizat în personaje celebre pe care cele zece vedete din platou – Pepe, Diana Munteanu, Oana Roman, Cosmin Seleși, nea Mărin Barbu, Dorian Popa, Rona Hartner, Raluka, Dima Trofim și Andrei Duban -, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, au trebuit să le ghicească.

Într-un decor care amintea de Egiptul Antic, Gabriel Cotabiță a întruchipat o mumie. A fost de-ajuns să rostească un singur cuvânt, că toate vedetele din platou i-au recunoscut vocea inconfundabilă. Ajutor de mască a fost cunoscuta actriță Cezara Dafinescu.

Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin l-a întruchipat la Scena misterelor pe Captain Hook, din povestea lui Peter Pan. Unul dintre cei care au recunoscut-o din prima a fost Cosmin Seleși. “Câte prăjituri am mâncat eu de la doamna Irina Loghin, când eram prichindel, n-o să uit în vecii vecilor”, își amintește acesta.

Multipla campioană olimpică Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj, sportivă declarată cea mai bună canotoare a secolului, în anul 2000, de către Federația Internațională de Canotaj, a fost joi seara, la Scena misterelor, Optimus Prime, extraterestrul din seria Transformers. “Am rezistat eroic în acest costum. Și v-am dat și indicii: cinci cercuri olimpice. Nu m-a recunoscut nici Pepe, vecinul meu”, a spus Elisabeta Lipă, la demascare.

Citește și

Argumentele aduse de Parlamentul European în favoarea lui Kovesi, în negocierile cu Consiliul UE. „Este femeie. În plus, România nu deține în prezent niciun post cheie în UE”

 

 

Close
Închide
  Close