Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Iris se rupe în două! Cristi Minculescu pleacă din nou, luându-i cu el pe Valter Popa și Doru Borobeică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Iris se rupe în două! Cristi Minculescu pleacă din nou, luându-i cu el pe Valter Popa și Doru Borobeică

EXCLUSIV/ Iris se rupe în două! Cristi Minculescu pleacă din nou, luându-i cu el pe Valter Popa și Doru Borobeică

După trei ani de tranziţie, în care s-au testat soliști și încă doi de fiere și compromis, din nou alături de Cristi Minculescu, Iris, ”floarea rock-ului românesc”, a rămas fără petale și aproape s-a ofilit din cauza orgoliilor. Veste-bombă pentru fanii celei mai iubite și longevive trupe rock de la noi, pe 18 august, data ultimului concert în această componență, formația se rupe dureros în două.

Cristi Minculescu pleacă din nou din Iris, de acestă dată definitiv, și, surpriză, îi rupe din Iris pe Valter Popa și Doru Borobeică, iar Nelu Dumitrescu rămâne cu titulatura, cu Relu Marin și și-au tocmit deja solist, Costi Sandu, zis și ”Damigeană”(ex-Direcția 5, Krypton,Metrock, Act). Cel mai probabil, Cristi Minculescu se va prezenta artistic cu propriul nume.

 

Pentru a compensa greaua pierdere, nesperatele demisii ale lui Borobeică (care cântă în Iris din 1984) și Valter Popa (1986), Nelu Dumitrescu speră să-l convingă pe Ion ”Nuțu” Olteanu, alături de care a înființat Iris în 1976, să se repatrieze din Suedia și să reintre în grup. De asemenea, va arunca pe piață un nou album, material care este gata de cel puțin patru ani, însă a evitat să-l lanseze din cauza instabilității în componența trupei.

Citește și: Călătoriile şi comunicarea vor fi sub cod roşu pentru această zodie! Aspect extrem de prost pentru cei care susţin examene! HOROSCOP COMPLET URANIA pentru 8 -14 iulie 2017


„Iar când noi nu vom mai fi/ Vă veți aminti că a fost odată Iris”. Trupa se rupe în două!

În buna tradiție a trupelor de legendă românești, care nu știu să lase o poveste frumoasă în urmă și ”lungesc pisica”, cei de la Iris sunt nevoiți să o ia din nou de la capăt, la 41 de ani de la debut.

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”
Recomandări

Ministrul Sănătății i-o retează lui Firea: ”Nu voi semna testarea celor 10.000 de bucureșteni. S-ar folosi aceeași aparatură de analiză de la Balș”

 

Cristi Minculescu a plecat din Iris pentru a doua oară, în 2012, dezamăgit că foştii colegi nu i-au înţeles problemele de sănătate, implicit ”ritmul” său fizic atenuat, în perioada de refacere de după operaţia de transplant de ficat suferită. Următorii ani, cei de la Iris au negat mereu împăcarea cu Minculescu și și-au încercat norocul cu alți doi soliști, Rafael Ciubotaru și Tony Șeicărescu. Din punct de vedere economic, ambelele tabere, cei de la Iris și Cristi Minculescu – au ajuns la sapă de lemn și au fost nevoiți să parcurgă o împăcare de compromis.

Formația-etalon pentru generații de rock-eri români, Iris a fost fondat în 1976 de Nelu Dumitrescu, Nuțu Olteanu și Emil Lechițeanu.

Costi Sandu, viitorul solist al trupei Iris


Citește și: A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…”

 

Close
Închide
  Close