Mergi direct la conținut »
Ispita Nicoleta de la “Insula Iubirii” a fost operată. Ce au descoperit medicii în corpul ei. "Mi-au scos trei litri de sânge"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ispita Nicoleta de la “Insula Iubirii” a fost operată. Ce au descoperit medicii în corpul ei. „Mi-au scos trei litri de sânge”

 Nicoleta Dragne, una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii" a trecut în urmă cu ceva timp prin momente grele, despre care nu a vorbit până acum. Medicii au decis să o opereze de urgență, după ce i-au descoperit un chist ovarian.

„Eu am probleme cu ovarele de foarte mult timp. Am ovare polichistice și tot fac chisturi, doar că de acesta nu am știut. Ultima dată când m fost la control nu îl aveam și cred că a apărut și s-a dezvoltat destul de repede. Am ajuns în țară și m-am trezit cu el spart”, a spus Nicoleta Dragnea la Antena Stars.

„Eu am probleme cu ovarele de foarte mult timp. Am ovare polichistice și tot fac chisturi, doar că de acesta nu am știut. Ultima dată când m fost la control nu îl aveam și cred că a apărut și s-a dezvoltat destul de repede. Am ajuns în țară și m-am trezit cu el spart”, a spus Nicoleta Dragne.

„Pentru că am stat și mult cu infecția în corp, mi-au scos trei litri de sânge din abdomen. A avut ceva de muncă. Am avut și un ovar fisurat’, a mai spus Nico, menționând că a suferit intervenția în martie 2017.

Nicoleta Dragne a dezvăluit pe reţelele de socializare că are o cicatrice pe abdomen, exact ca cea a unei operaţii de cezariană, numai că este vorba de o altă intervenţie chirurgicală. „Seamănă cu cezariana. Este o operaţie la ovare. Am avut un chist care a explodat, nu a putut fi operat laparoscopic pentru că a fost destul de grav”, a spus Nicoleta, ispita de la „Insula Iubirii”, pe contul de socializare.

Exemplul danez. Marile magazine returnează ajutoarele primite de la stat: „Nu cred că este drept să luăm acești bani, alții pot beneficia mai mult de ei”
Recomandări
Exemplul danez. Marile magazine returnează ajutoarele primite de la stat: „Nu cred că este drept să luăm acești bani, alții pot beneficia mai mult de ei”
 

În noaptea de Bobotează, Nicoleta de la „Insula Iubirii” a declarat că a visat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din showbiz, fără să dezvăluie, însă, şi numele lui. ”Nu mi-am pus busuioc, dar am visat ceva. Am visat un tip foarte drăguţ. Îl cunoaşteţi, chiar dacă eu nu-l cunosc personal. M-am lovit de Instagramul lui acum câteva zile şi cred că subconştientul. Nu am iubit. Nu e că nu vreau o relaţie serioasă, doar că nu îmi planific. Acest lucru se întâmplă, că atunci când eşti cu planul nu iese bine. El trebuie să fie ca cel din visul meu de aseară. Trebuie să fie deştept, să fie om şi ambiţios”, a spus Nicoleta Dragne la Antena Stars.

Citește și

Diplomele agonisite în țară nu i-au folosit lui Tudor Simionov. Zmărăndescu: „În România se dau grade și centuri la fel cum se dădeau permisele la Pitești”!

 

Close
Închide
  Close