MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2013 15:05 , de Cristiana Trifu

Iulia: „După divorţ, păstrez numele de Albu”

Distribuie

Cei doi au fot surprinşi la notar zâmbitori şi ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Chiar dacă au semnat actele de divorţ, designerul de pantofi și „flapper girl” au rămas în relații foarte bune.
Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Drept la ţintă de la Kanal D, Iulia Albu a dezvăluit că va păstra numele soţului şi că vor colabora în continuare, din punct de vedere profesional.
„Fiecare merge pe drumul propriu. Nu obişnuiesc să am regrete. Recunosc că au fost ani frumoşi de căsnicie. Mă bucur că am rămas prieteni. Am discutat şi am ajuns la un plan comun. Îmi păstrez numele de Iulia Albu. Este un nume greu şi reprezentativ şi am muncit mult pentru el în acest domeniu. Vreau să am acelaşi nume ca şi fetiţa mea. Voi continua să lucrez cu Mihai. Colaborarea profesională continuă. Mikaela ştie că suntem lângă ea şi o iubim”, a declarat Iulia Albu.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi formează un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.
Citeşte şi: Oficial DIVORȚAȚI! Iulia și Mihai Albu au plecat de la NOTAR de MÂNĂ, ca doi PORUMBEI! FOTO
FOTO: Dan Bistriţeanu
 
 

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Comentarii