MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2013 13:20 , de Simona Josan, Simona Nichita

Oficial DIVORȚAȚI! Iulia și Mihai Albu au plecat de la NOTAR de MÂNĂ, ca doi PORUMBEI! FOTO

Distribuie

Primul care a ajuns la notariatul din zona hotelului Hilton a fost Mihai, care a venit direct de la atelier şi a preferat să-şi aştepte soţia înăuntru. Aceasta i s-a alăturat la scurt timp, sosind la destinație cu un taxi.
Iar cine nu ar fi știut că astăzi Iulia și Mihai Albu divorțează, ar fi zis că tocmai s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Când au ieșit de la notariat, designerul de pantofi și 'flapper girl' s-au ținut strâns de mână, au fost numai un zâmbet, iar Mihai s-a comportat extrem de protector în preajma celei care i-a devenit oficial fostă soție.
„De azi suntem oficial divorţaţi, rămânem în relaţii bune şi sigur că vom colabora şi de acum încolo. Fiecare o ia pe drumul lui în plan personal, viaţa merge înainte. Nu ne mai împăcăm', a declarat Iulia Albu, pentru Libertatea, la ieşire.
„Vom rămâne prieteni, chiar dacă am divorţat. Sigur că sunt cam abătut, e normal”, a declarat şi Mihai, care a refuzat să facă alte comentatrii.
Cu toate că au rămas în relații foarte bune, nu mai există totuși cale de împăcare. A ținut să spună cât se poate de clar Iulia, după ce a semnat actele de divorț. 'Fiecare o ia pe drumul lui în plan personal, viaţa merge înainte. Nu ne mai împăcăm”, a declarat Iulia Albu, pentru Libertatea.
Iulia (31 de ani) şi Mihai Albu (50 de ani) au hotărât să divorţeze, la sfârşitul lunii februarie. Cei doi formează un cuplu din 2004 şi au împreună o fetiţă, pe nume Mikaela.
FOTO: Dan Bistriţeanu

Citește mai multe despre Divort Iulia si Mihai Albu și Iulia Albu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii