Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur face mărturisiri! S-a chinuit cu toate dietele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur face mărturisiri! S-a chinuit cu toate dietele

Iulia Vântur face mărturisiri! S-a chinuit cu toate dietele

Iulia Vântur este una dintre cele mai senzuale vedete de televiziune de la noi. Are un trup cu forme foarte bine conturate, dar mărturisește că s-a chinuit mult cu dietele, de-a lungul anilor.

De Dana Aramă,

Iulia Vântur, prezentatoarea show-ului „Ferma Vedetelor”, a recunoscut că a avut probleme cu greutatea și că a încercat numeroase diete pentru a ajunge la forma fizică dorită.

Ea a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, în care a făcut dezvăluiri despre lupta ei cu kilogramele.

„Am ținut cure de slăbire, pe vremuri. Am ținut foarte multe cure de slăbire pentru că, pe vremuri, în perioada respectivă, nu făceam îndeajuns sport. Făceam destul de rar și asta evident că se simțea și se vedea… Când m-am mutat la București am început să mă îngraș și am început tot felul de diete. Să le încerc pe toate. Cele daneze, disociate, n și n diete. Mi-am dat seama că niciuna nu funcționează. Cel mai bine e să mănânci echilibrat și să faci sport. Sportul este cel mai important”, a explicat prezentatoarea.

13082608_1700448513543497_418837738524952973_n

Ea a vorbit și despre mâncărurile cu care s-a delectat în Cipru, acolo unde s-a filmat cea de-a doua ediție a show-ului „Ferma vedetelor”.

„I-am dat cu halumi, salată greceasă… La început eram foarte entuziasmați cu mezele (n.r. un fel de aperitive grecești), dar ne-am dat seama că totul e cam prăjit și hainele începuseră să nu mă mai încapă. Și am zis că nu e treabă, trebuie să mă opresc. Și am încercat să mai gătim câte o supă acasă, să mâncăm mai mult salate, un grătar. Fructe, că avem portocale, mandarine, lămâi”, a mai comentat vedeta de televiziune.

Close
Închide
  Close