MENIU CAUTĂ

Iuliana Marciuc l-a făcut să plângă pe Alexandru Repan

Distribuie

Prezent, ieri, în emisiunea logodnicei lui Adrian Enache, actorul Alexandru Repan i-a dezvăluit vedetei tv, încă de la început, că a plâns multă vreme după ea. Iuliana a aflat, cu acest prilej, că Repan a fost îndrăgostit de ea.
Surprinsă de mărturisirea actorului nostru, Iuliana Marciuc a reuşit spre finalul emisiunii sale să-l facă, pe Repan, să plângă la propriu. Alexandru Repan i-a spus Iulianei că la el în familie barza a venit mai târziu şi speră să se poată bucura de cei doi copii ai săi, pentru cât mai mult timp.
În vârstă de 71 de ani, Repan are doi băieţi frumoşi, Alexandru şi Mateiu, în vârstă de 16 şi respectiv, 14 ani. În clipa în care copiii săi au păşit în studioul emisiunii Iulianei, actorului i-au dat lacrimile. Operatorii tv au ţinut cont de rugămintea soţiei lui Repan de a oferi un prim-plan cu ochii celor doi copii, identici cu cei ai tatălui lor, pecetea familiei. Telespectatorii au admirat, astfel, şi zâmbetul fermecător şi ochii cuceritori cu care Alexandru Repan a rupt inimile în cei 50 de ani de teatru.

Comentarii