UPDATE 6 mai: În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului „iUmor”, Petre Roman a fost unul dintre invitații special aleși pentru a-i „roast”-ui pe jurați.

Petre Roman a început numărul de roast cu glume despre emisiunea iUmor. „Eu de mulți ani sunt profesor, m-am ocupat cu știința, predau la facultate. Dumneavoastră (…) n-ați prea făcut facultate.

Păi de unde să vă cunosc, frate?”, a glumit Petre Roman, motivând că de aceea nu îi cunoaște pe jurații iUmor.

Petre Roman a început roast-ul cu Delia, iar următorul pe „listă” a fost Mihai Bendeac.

„Oamenii ezită să mă mai invite din superstiție. Prima dată când am fost la o televizune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei”, a zis Petre Roman.

„Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru și, de asemenea, actor de niciun film”, a adăugat Petre Roman. În ceea ce-l privește pe Cheloo, Petre Roman nu a putut să nu se lege de versurile pieselor acestuia.

„Versurile pieselor lui mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, a mai spus politicianul.

UPDATE 30 aprilie: Gabriel Dumitriu, autorul cărții “Pupăza din morții tei”, a prins ultimul loc în finala celui de-al zecelea sezon iUmor, după prestația sa de seara trecută.

„Am făcut o pagină care se numește “Pupăza din morții tei”. Eu sunt pupăza din morții tei.

Și lumea a început să zică “Băi de ce nu scoți o carte cu poveștile astea?”. Așa că asta am făcut”, a povestit Gabriel, care și-a manifestat același talent și în stand-up.

„A fost un moment pentru iUmor, ești pentru iUmor. Felicitări! Cred că îți meriți locul în finală”, l-a lăudat Delia, iar Gabriel a primit toate voturile juraților, dar și pe ale celor de acasă, astfel că va reveni pe scena iUmor în finala celui de-al zecelea sezon.

UPDATE 28 aprilie. Gina Felea, unul dintre personajele legendare din serialul ”Băieți de oraș”, îi va surprinde pe jurații iUmor cu un roast neașteptat, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Anca Dinicu o va aduce pe scenă pe Gina Felea, personajul creat de Mihai Bendeac pentru serialul ”Băieți de oraș”, în această seară, de la 20.30, la Antena 1, în ultima ediție de audiții din acest sezon. Surpriza va fi uriasă pentru cei trei jurați, cu atât mai mult cu cât aceștia vor fi supuși unui roast marca ”Gina Felea”.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

„Anca este un animal de scenă prin excelență! Când urcă pe scenă zici că ai băgat-o în priză, este absolut fenomenală!”, va spune Mihai Bendeac, care nu își va înfrâna un gest de afecțiune. ”Anca este de departe actrița mea preferată din generația nouă, tot respectul meu!”, va spune și Cheloo. 

UPDATE 22 aprilie: La doar 22 de ani, Vlad Bieltz a fost trimis în finala iUmor din cel de-al zecelea sezon, după ce i-a cucerit, seara trecută, pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up.

„Pentru mine este cel mai tare număr din această zi. Respect! Ai toată admirația mea”, i-a spus Cheloo, încântat de materialul livrat de Vlad.

 „Apreciez faptul că te-ai pregătit. Am avut în ultimele zile câteva experiențe mai puțin nefericite.

Cel puțin mie mi-ai atras atenția și o să te votez pozitiv”, a spus și Mihai Bendeac, iar Vlad a primit toate cele trei voturi ale juraților, cât și încrederea celor de acasă, care l-au trimis în finală prin intermediul aplicației.

UPDATE 21 aprilie: Trei actori profesioniști marchează o premieră, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, cu cel mai lung număr de până acum!

Mihai Căpățână, Andrei Vasilescu și Andra Iulia Stoicescu vor aduce pe scena iUmor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1 unul dintre cele mai lungi numere de până acum.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

„Vedem toată piesa?! de Cehov e o piesă care durează 30-40 de minute, dar eu nu m-am gândit nicio clipă că vor fi atâta timp pe scenă!”, a spus încurcat Mihai Bendeac, neștiind la ce să se aștepte.

Cum vor reacționa jurații, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

UPDATE 15 aprilie: Alin Bourașu este cel de-al nouălea finalist din acest sezon, după ce ghicitorile sale i-au adus, seara trecută, atât voturile juraților, cât și susținerea celor de acasă.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Revenirea în cel de-al zecelea sezon i-a adus un loc în finală lui Alin Bourașu, omul care aduce ghicitorile la iUmor. “Am să consider întotdeauna că sunteți un lucru necesar în faza de preselecție”, i-a transmis Mihai Bendeac concurentului iUmor, după ce Bourașu a reușit să îi țină din nou în tensiune pe jurați, minute în șir.

“A fost moment artistic extraordinar!”, a spus și Cheloo, iar cei de acasă au fost de acord astfel că ghicitorile lui Alin Bourașu se vor auzi și în finală!

UPDATE 14 aprilie: Actorul George Tănase intră în pielea excentricului Michael Jackson astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție „iUmor”.

Roast-urile istorice continuă în această seară cu un număr memorabil făcut de actorul George Tănase, cel care îl va aduce în fața celor trei jurați pe Michael Jackson.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

„Nu înțeleg cum făcea atâtea lucruri pe scenă – și să danseze, și să cânte! E foarte greu, nu poate fi egalat, e fantastic!

L-am studiat toată adolescența, cumva m-a prins pe personaj acest roast, pentru că eram un mare fan al său”, a mărturisit la final George Tănase.

Cum vor reacționa jurații, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție „iUmor”.

UPDATE 10 aprilie: Radu Carbon, pe numele său real Radu Vieru, este un șofer de autobuz cu toate glumele la el, astfel că apariția sa de seara trecută, a doua la „iUmor”, l-a trimis direct în finala sezonului zece.

Radu mărturisește că a fost nevoit să își ia un nume „de scenă” nu pentru că s-a apucat de stand-up, ci din cauza meseriei sale de șofer. „Dacă tu puneai frână într-o intersecție, știa unde să-ți scrie pe Facebook”, râde acesta.

Materialul său i-a cucerit pe Cheloo și pe Delia, dar și pe cei de acasă, care l-au votat și l-au trimis direct în finală, însă Mihai Bendeac l-a provocat să vină cu un număr și mai bine pregătit.

„Mă gândesc că un material mult mai strâns, un material de calitate, un material cu soi de experiență de scenă ar putea să vă transforme în mod real într-un om care poate performa în stand-up.

Pentru acest moment, răspunsul meu este unul negativ, însă nu este un răspuns negativ așa cum au mai fost răspunsuri negative în zilele anterioare, ci este un răspuns negativ pentru un om care chiar are potențial”, i-a spus Mihai Bendeac.

UPDATE 8 aprilie: În a opta ediție a sezonului 10 „iUmor”, de la Antena 1, Ana Petcu a venit cu un număr de stand up despre Generația Z. „Pentru noi, cei din 90 sunt un soi de boșorogi și cei de dinainte sunt un soi de faraoni, deja”, spune concurenta Ana Petcu. După ce a auzit această frază, Mihai Bendeac și-a tras o palmă.

Spunându-și numărul pe scenă fără oprire și foarte sigură pe ea, a făcut o gafă pe care juratul Mihai Bendeac a taxat-o:

„Vreau să vorbim despre un subiect care aici este mai principal, butonul de like”, însă nu a apucat să termine ce avea de spus pentru că Mihai a întrerupt-o: „Nu există mai principal. Noi, faronii, mai știm gramatică”. Concurenta a fost luată la întrebări de către Mihai, care a vrut să afle mai multe despre „meseria” ei de tik-toker.

UPDATE: 7 aprilie: Obișnuit deja cu scena iUmor și să intre în pielea unor personaje, actorul Cristi Iacob se va transforma în excepționalul fizician german Albert Einstein astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.

În fiecare ediție din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric își va face intrarea pe scena iUmor.

Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Maradona sau Pablo Escobar, au urcat pe scena iUmor în cel de-al zecelea sezon, iar în această seară va avea o apariție complet neserioasă câștigătorul premiului Nobel Albert Einstein.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Cel care îi va da viață este nimeni altul decât actorul Cristi Iacob, care a trecut printr-un machiaj special pentru a putea intra în pielea omului de știință.      

UPDATE 1 aprilie: Aflat pentru prima dată pe o scenă mare și începător în stand-up, agentul de penitenciar Doru Nicuț a reușit să îi convingă nu doar pe jurații iUmor, ci și pe cei de acasă că merită un loc în finala celui de-al zecelea sezon.

Doru Nicuț, care lucrează ca agent la un penitenciar din România, a început să facă stand-up chiar înainte de pandemie, așa că nu a reușit să își exerseze foarte tare abilitățile.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Cu atât mai mare a fost surpriza când a urcat pe scena iUmor cu un număr foarte bine pregătit, inspirat din viața sa de proaspăt tătic.

„Există un număr de concurenți care chiar merită să fie acolo în finală. Și e posibil ca el să fie unul dintre acești concurenți”, a spus Mihai Bendeac înainte de a vota, în ediția de aseară.

Cei de acasă i-au decis însă soarta lui Nicuț și i-au oferit șansa de a reveni la iUmor în etapa finală.

UPDATE 31 martie: Actrița Rodica Popescu Bitănescu intră în pielea Reginei Elisabeta, astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție „iUmor”, când îi va lua la roast pe cei trei jurați. În fiecare ediție din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric își va face intrarea pe scena „iUmor”.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Maradona, Einstein sau Pablo Escobar, au urcat pe scena „iUmor” în cel de-al zecelea sezon, iar în această seară își face apariția însăși Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, întruchipată de actrița Rodica Popescu Bitănescu.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Cum vor reacționa jurații, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție „iUmor”. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

UPDATE 25 martie: Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania Costache mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor.

 „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumește actrița.

Reacțiile au fost mai mult decât aceasta spera, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta.

„Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!”, a spus Bendeac.  „A fost cel mai bun număr al tău de la iUmor de până acum”, i-a spus și Delia, iar cei de acasă au votat-o și au trimis-o direct în finală.

UPDATE 24 martie: Alexandru și Liana Avădanei, doi părinți greu încercați în pandemie, vin miercuri, de la 20.30, la Antena 1 la iUmor ca să se distreze și să… fugă de acasă!

Cum în oraș nu pot ieși de mai bine de un an, cei doi părinți au văzut în participarea la iUmor o mică evadare din rutina zilnică sperând că vor găsi înțelegere în persoana lui… Cheloo, singurul jurat care este și părinte!

„Nu se aude niciun copil, avem spectacol, socializăm cu oameni, ce poți să îți dorești mai mult?!”, a spus Alexandru, care a pregătit alături de soția sa un număr inspirat de viața lor de cuplu, după apariția celor doi copii.

UPDATE 23 martie: Ștefania Costache revine miercuri, 24 martie, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, cu un număr surprinzător pentru cei trei jurați.

Cunoscută pentru stilul său dezinhibat, Ștefania mărturisește că a vrut să îi șocheze pe cei trei jurați iUmor într-un mod neașteptat.

 „Nu puteam să ratez ocazia să mă vadă lumea și îmbrăcată. Am zis, hai să vedem dacă am umor”, glumește actrița.

Reacțiile au fost peste aşteptările ei, iar Mihai Bendeac s-a arătat plăcut surprins de textul scris de aceasta. „Numărul tău m-a topit secundă cu secundă, pentru că a fost o superbă lecție de autoironie!”, a spus el.

UPDATE 18 martie: Alexandru Ghețan a impresionat seara trecută jurații iUmor, dar și pe cei de acasă, astfel că a fost votat și trimis direct în finala iUmor din cel de-al zecelea sezon.

Alexandru este prezentator la un post de radio din Republica Moldova, lector universitar, apicultor și a dovedit că merită un loc și în stand-up! “Omul este foarte mișto. Este un om care poate să ajungă în finală”, a fost de părere Mihai Bendeac, iar cei de acasă i-au dat dreptate și l-au votat în aplicația Antena 1 pentru a-i oferi această șansă. 

UPDATE 16 martie: Dacă în edițiile trecute s-au întâlnit cu șefi de stat, jurații iUmor îi vor avea în față miercuri, de la 20.30, la Antena 1, pe Maradona și Pablo Escobar, două personalități care cu greu pot fi uitate.

Angel Popescu este cel care va intra în pielea lui Maradona, iar rolul nu este cu nimic întâmplător!

Actorul a fost fotbalist la Dinamo București, echipă la care a jucat la nivel profesionist. ”Angel Popescu este unul dintre cei mai talentați oameni din sfera asta televizionistică, dar și cel mai mare fan Maradona din România”, a spus Mihai Bendeac.

UPDATE 11 martie: Marie Janette a avut seara trecută o revenire de senzație, chiar dacă în sezonul 9 lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

„Am fost întreruptă de juriu și nu am învățat textul cu ideea că o să fiu întreruptă, eu l-am învățat așa ca la școală, ca o poezie, cap-coadă, iar în momentul în care m-au întrerupt creierul meu a dat eroare 404. Am încurcat tot textul și l-am făcut așa ca o salată, dar într-un final a ieșit mai bine decât mă așteptam”, a explicat tânăra, care a fost trimisă în finală.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

De această dată, Marie Janette s-a ambiționat să obțină măcar două voturi pozitive, iar supriza a fost cu atât mai mare atunci când a primit toată încrederea juraților, dar și a celor de acasă.

„La Cheloo nu îmi fac speranțe, el este foarte greu de convins. Cheloo e boss-ul ăla din instanță, dacă ajungi în instanță și ajungi la capăt, Cheloo este level 99 plus”, a mai spus ea înainte să intre pe scenă.

UPDATE 10 martie: Juratul Mihai Bendeac are parte de o nouă farsă la filmările „iUmor”, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, când echipa s-a decis să îi aniverseze ziua de naștere cu mult în avans.

Ziua de filmare a început cu multe urări de „La mulți ani” pentru Mihai Bendeac, juratul crezând inițial că e o farsă care va dispărea ușor. Văzând însă că întreaga zi îi este dedicată, cu invitați și muzică pe gustul său, cu apariții-surpriză și tort, actorul a fost complet uimit.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

„Astăzi mi-o iau pentru toți anii ăia în care m-am închis în casă și am stat singur de ziua mea”, a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu își aniverseze ziua de naștere.

„Ziua mea e pe 16 februarie și ei m-au sărbătorit pe 4… dacă am fi filmat în iulie, sigur colegii ar fi făcut același lucru! Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului… un mix de emoții…”, a mărturisit Mihai.

UPDATE 5 martie: Preferata publicului și cea desemnată de voturi pentru a merge în finală, seara trecută, este Daria Ștefania, o elevă de 17 ani, a cărei viață s-a schimbat în urmă cu șapte ani, după o întâlnire cu Cheloo.

Daria a povestit că s-a întâlnit în avion cu juratul iUmor, iar acesta ar fi făcut o remarcă la adresa greutății considerabile a copilei. De atunci, Daria a început să aibă grijă de sănătatea și de greutatea sa, iar în plus, a început să scrie.

Ca urmare, textul său a fost extrem de apreciat de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. De fapt… a fost atât de bun încât lui Mihai Bendeac i-a fost greu să creadă că a fost scris de o adolescentă. “Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta”, a spus juratul.

UPDATE 3 martie: Mihai Bendeac este confruntat, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor, de două personaje celebre pe care le-a creat – Roby Roberto și Malone.

Roby Roberto și Malone îl confruntă pe Mihai Bendeac miercuri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. Cei doi tineri susțin că ei ar fi sursa de inspirație pentru personajele făcute celebre de juratul „iUmor” în serialul „Băieți de oraș”.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

„Am văzut că voi faceți diferite filmulețe pe stilul acesta, iar o mare parte a celor care s-au uitat de-a lungul timpului la serial au avut această idee indusă cum că personajul principal din «Băieți de oraș» ar fi inspirat din tine”, a spus Mihai Bedeac. „Păi… așa aș fi crezut și eu… eu așa sunt de mic copil”, a replicat Roby Roberto.

UPDATE 23 februarie: Ziua de difuzare a show-ului „iUmor” va fi schimbată. Pentru că „Chefi la cuțite”, cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu va fi transmis pe intervalul orar în care puteam viziona „iUmor”, aceasta din urmă a fost mutată miercurea, de la 20.30. Așadar, următoarea ediție „iUmor” va fi transmisă pe 3 martie.

UPDATE 22 februarie: În ediția doi a sezonului 10 „iUmor” a urcat pe scenă un invitat de-a dreptul special, Sorin Pârcălab, care a făcut spectacol încă din prima clipă și a amuzat jurații.

Sorin Pârcălab este unul dintre invitații speciali din această seară, care a deschis în forță ediția doi din sezonul 10 „iUmor”.

Aceasta a venit cu cele mai savuroase glume despre curieri și despre peripețiile petrecute în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar replicile sale au avut un efect excepțional asupra juraților, pe care i-a făcut să râdă în hohote.

UPDATE 15 februarie: În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor, pe scenă la roastul istoric a fost Vladimir Putin, interpretat de actorul Răzvan Oprea. De altfel, aceasta a fost una dintre cele mai așteptate surprize ale serii.

Primul pe lista sa a fost Cheloo, despre care a spus că e cel mai ciudat om de la această emisiune. Mihai Bendeac e cunoscut în Rusia ca fiind un actor desăvârșit, iar Delia e o mare cântăreață în România, dar doar în capul ei.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Vladimir Putin a vorbit și despre problemele actuale ale Capitalei, și anume lipsa căldurii. „Am aterizat ieri la București.

Am crezut că o să fiu primit cu foarte multă căldură. Aiurea! Primarul vostru a spus că nu poate să ofere mai mult de 19 grade” , spune Vladimir Putin, potrivit A1.ro

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii, iar Dan Badea și Șerban Copoț vor fi, ca de fiecare dată, în spatele scenei.

Vor exista momente care îi vor lăsa pe aceștia cu gura căscată. Cel de-al zecelea sezon „iUmor”, care a avut premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat.

Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele „iUmor” 10

Serialul „I mai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon „iUmor” și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

„«I mai mult Umor» este povestea nevăzută din spatele produsului finit «iUmor», este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin, protagonistul serialului „I mai mult Umor”.

Cum se votează la „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni. Premiul la „iUmor” este de 20.000 de euro.

Andrei Ungureanu a câștigat finala „iUmor” 2020 și premiul de 20.000 de euro

Andrei Ungureanu a câștigat marea finală „iUmor”, sezonul 9. Băiatul cu Tourette a făcut senzație pe scenă în fața juraților, așa că în cele din urmă a plecat acasă cu marele premiu de 20.000 de euro.

„De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette, dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare.

„iUmor” sezonul 10 - Petre Roman a urcat pe scena de la Antena 1 și a făcut glume pe seama juraților

Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun.

4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie.

Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic „b…” sau „f…”. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”, a spus Andrei Ungureanu atunci când s-a prezentat în fața publicului.

 
Citeşte şi:

Un pneumolog român tratează bolnavii de COVID, încă din vară, cu medicamentul pentru astm recomandat zilele trecute de cercetătorii de la Oxford: „Niciun pacient nu a dezvoltat forma severă a bolii”

Incendiu la o școală din județul Vaslui, într-o clădire construită recent. Elevii au fost trimiși acasă

Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Ce se întâmplă dacă vii fără test COVID negativ din „zona galbenă”

     
Povestea incredibilă a voleibalistului care a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui fotomodel. Lumea lui s-a năruit când a aflat adevărul
PARTENERI - GSP.RO
Povestea incredibilă a voleibalistului care a crezut timp de 15 ani că e iubitul unui fotomodel. Lumea lui s-a năruit când a aflat adevărul
ȘOC! De ce s-a despărțit Adela Popescu de cel mai bogat bărbat din viața ei. Vedeta nu a mai vrut să audă de el
Playtech.ro
ȘOC! De ce s-a despărțit Adela Popescu de cel mai bogat bărbat din viața ei. Vedeta nu a mai vrut să audă de el
Ucisă de betonieră în timp ce traversa strada. Accidentul înfiorător a fost filmat în Popești - Leordeni
Observatornews.ro
Ucisă de betonieră în timp ce traversa strada. Accidentul înfiorător a fost filmat în Popești - Leordeni
Horoscop 4 decembrie 2021. Balanțele au energie cât să mai dea și altora, dar ca să obțină și rezultate, e nevoie de disciplină
HOROSCOP
Horoscop 4 decembrie 2021. Balanțele au energie cât să mai dea și altora, dar ca să obțină și rezultate, e nevoie de disciplină
Accident cumplit în Popești-Leordeni. O femeie a murit călcată de un camion pentru transportul betonului
Știrileprotv.ro
Accident cumplit în Popești-Leordeni. O femeie a murit călcată de un camion pentru transportul betonului
Un nou finanţator milionar în Liga 1: ”Omul pare destul de serios”. Ce avere are şi primele mutări pe care le-a făcut
Telekomsport
Un nou finanţator milionar în Liga 1: ”Omul pare destul de serios”. Ce avere are şi primele mutări pe care le-a făcut
Ciocolată cu tiramisu sau pralinele Happy Barrels? 170 de ani de bucurii dulci de la E.Wedel!
PUBLICITATE
Ciocolată cu tiramisu sau pralinele Happy Barrels? 170 de ani de bucurii dulci de la E.Wedel!