Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Problemele de sănătate i-au dat viața peste cap lui Jean Paler. A ajuns să cânte în papuci!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV / Problemele de sănătate i-au dat viața peste cap lui Jean Paler. A ajuns să cânte în papuci!

Nu erau de ajuns problemele cardiace pentru care va fi din nou operat, că starea lui s-a agravat și i-a dat viața peste cap. Afară, stratul de zăpadă este enorm, iar Jean Paler umblă încălțat în papuci din cauza problemelor extrem de umflate.

De Florian Gheorghe,

Actorul de comedie suferă inflamații arteriale periferice la nivelul picioarelor și durerea provocată chiar și de pantofii speciali este mare, așa că, în momentele acute, preferă să poarte, ca la spectacolele estivale, papuci de vară. Cei care-l văd așa își imaginea că atitudinea face parte din nonconformismul comicului care, pentru momentele sale umoristice, se îmbracă fistichiu.

jean-paler

Jean Paler are probleme de sănătate de mai mult timp

Însă problemele lui Jean Paler sunt cât se poate de reale, iar artistul cu greu le poate masca în ciuda spiritului său. În umă cu patru ani, veteranul actor de teatru de revistă, care tocmai a împlinit 55 de ani, a fost operat după un preinfarct, intervenție chirurgicală în urma căreia s-a ales cu trei stenturi la inimă și care l-a băgat în concediu medical forțat.

Lipsa activității profesionale a condus la neajunsuri financiare și, automat, la incapacitatea de a-și susține tratamentul. Pe fondul sistemului imunitar scăzut, Jean Paler s-a îmbolnăvit de pneumonie și a fost suspect de probleme pulmonare mult mai grave.

 

jean-paler-spital

Citeşte şi:  Jean Paler s-a hotărât să-şi cumpere loc de veci

Close
Închide
  Close