Mergi direct la conținut »
Jennifer Aniston, despre divorțul lui Brad Pitt: „Asta e karma ta!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jennifer Aniston, despre divorțul lui Brad Pitt: „Asta e karma ta!”

Jennifer Aniston, despre divorțul lui Brad Pitt: „Asta e karma ta!”

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, iar fosta soție a actorului american, Jennifer Aniston, consideră că aceasta este karma lui.

Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, iar glumele curg gârlă la adresa lor, cu Jennifer Aniston în rolul principal.

Brad Pitt a părăsit-o pe Jennifer Aniston în 2005. Actrița consideră că aceasta este karma lui Brad Pitt pentru ce s-a întâmplat între ei în urmă cu 11 ani, susține un apropiat al acesteia, citat de publicația britanică Daily Mail.

Conform sursei din anturajul actriței, aceasta simte o oarecare satisfacție după anunțul cu privire la divorțul dintre Pitt și Jolie.

„Jennifer a știut dintotdeauna că se va întâmpla asta”, au declarat mai mulți prieteni de-ai actriței pentru New York Post.

Citește și: Brad Pitt ar fi înșelat-o pe Angelina Jolie cu Marion Cotillard. Cei doi joacă rolul unor îndrăgostiți în filmul Allied | FOTO

Angelina, „o maestră nebună a manipulării”

„Toți cei din cercul intim de prieteni ai lui Jennifer o privesc pe Angelina ca pe o maestră nebună a manipulării. Dar cu toții am știut că aventura se va încheia cu Angelina părăsindu-l pe Brad pentru altcineva”, au spus sursele publicației.

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Breaking News. Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Conform acestora, Jennifer nu a simțit o satisfacție dușmănoasă la aflarea veștii, deși Angelina Jolie „l-a furat” pe Brad Pitt din relația cu ea.

„Lui Jen încă îi pasă de Brad și îi dorește binele. A depășit momentul și este foarte fericită cu Justin Theroux”, au adăugat prietenii actriței.

Aniston și Pitt s-au cunoscut în 1999. După ce s-au întâlnit timp de aproape doi ani, s-au căsătorit în Malibu, în anul 2000, și au divorțat în 2005. Deși s-a măritat cu actorul, regizorul și scenaristul Justin Theroux, mariajul ei precedent rămâne un subiect la fel de fascinant, chiar și la 11 ani de la divorț.

Citește și: Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt. Ce avere au de împărțit

Glumele cu Jennifer Aniston și Brad Pitt au împânzit internetul

Glumele cu privire la divorțul Angelinei de Brad Pitt s-au răspândit pe rețelele sociale, iar în rolul principal se află chiar Jennifer Aniston.

Close
Închide
  Close