Mergi direct la conținut »
Jennifer Aniston, despre divorțul lui Brad Pitt: „Asta e karma ta!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jennifer Aniston, despre divorțul lui Brad Pitt: „Asta e karma ta!”

Jennifer Aniston, despre divorțul lui Brad Pitt: „Asta e karma ta!”

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt, iar fosta soție a actorului american, Jennifer Aniston, consideră că aceasta este karma lui.

Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, iar glumele curg gârlă la adresa lor, cu Jennifer Aniston în rolul principal.

Brad Pitt a părăsit-o pe Jennifer Aniston în 2005. Actrița consideră că aceasta este karma lui Brad Pitt pentru ce s-a întâmplat între ei în urmă cu 11 ani, susține un apropiat al acesteia, citat de publicația britanică Daily Mail.

Conform sursei din anturajul actriței, aceasta simte o oarecare satisfacție după anunțul cu privire la divorțul dintre Pitt și Jolie.

„Jennifer a știut dintotdeauna că se va întâmpla asta”, au declarat mai mulți prieteni de-ai actriței pentru New York Post.

Citește și: Brad Pitt ar fi înșelat-o pe Angelina Jolie cu Marion Cotillard. Cei doi joacă rolul unor îndrăgostiți în filmul Allied | FOTO

Angelina, „o maestră nebună a manipulării”

„Toți cei din cercul intim de prieteni ai lui Jennifer o privesc pe Angelina ca pe o maestră nebună a manipulării. Dar cu toții am știut că aventura se va încheia cu Angelina părăsindu-l pe Brad pentru altcineva”, au spus sursele publicației.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Conform acestora, Jennifer nu a simțit o satisfacție dușmănoasă la aflarea veștii, deși Angelina Jolie „l-a furat” pe Brad Pitt din relația cu ea.

„Lui Jen încă îi pasă de Brad și îi dorește binele. A depășit momentul și este foarte fericită cu Justin Theroux”, au adăugat prietenii actriței.

Aniston și Pitt s-au cunoscut în 1999. După ce s-au întâlnit timp de aproape doi ani, s-au căsătorit în Malibu, în anul 2000, și au divorțat în 2005. Deși s-a măritat cu actorul, regizorul și scenaristul Justin Theroux, mariajul ei precedent rămâne un subiect la fel de fascinant, chiar și la 11 ani de la divorț.

Citește și: Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt. Ce avere au de împărțit

Glumele cu Jennifer Aniston și Brad Pitt au împânzit internetul

Glumele cu privire la divorțul Angelinei de Brad Pitt s-au răspândit pe rețelele sociale, iar în rolul principal se află chiar Jennifer Aniston.

Close
Închide
  Close