Mergi direct la conținut »
Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani. Cum arată cântăreața în bikini de ziua ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani. Cum arată cântăreața în bikini de ziua ei

Jennifer Lopez a împlinit 49 de ani, iar cu această ocazie a petrecut pe plajă în Bahamas alături de iubitul ei, Alex Rodriguez.

Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram fotografii de la petrecere și și-a etalat corpul perfect îmbrăcată într-un costum de baie din două piese de culoare neagră.

Imaginile o arată pe Jennifer Lopez alături de Alex Rodriguez și mai mulți prieteni îmbrăcați în costume de baie, ținând sticle de șampanie în mâini.

În imagini, J Lo poartă un costum de baie din două piese, negru cu șnururi albe și își etalează abdomenul perfect lucrat în numeroase ore de sală de care se știe că artista este dependentă.

Jennifer și Alex sunt împreună din 2017, iar cu ocazia zilei de naștere a cântăreței, iubitul ei i-a transmis un mesaj emoționant: ”Sper ca astăzi să-ți putem oferi toată fericirea pe care o meriți”.


Citește și: VIDEO/Cât de periculoasă este intoxicaţia cu ciuperci otrăvitoare. Medicul Radu Țincu, de la Spitalul Floreasca: „Cele două organe țintă sunt ficatul și rinichiul”


 

Close
Închide
  Close