Cei doi se pare că au ajuns să se certe din orice, iar zvonurile că Justin o înșală au scos-o din minți pe Jessica căreia artistul i-a cerut să facă o pauză de la actorie ca să devină din nou mamă și să îi facă un frățior fiului lor, Silas Randall Timberlake.justin-timberlake-divorce-jessica-biel

„Sătulă de flirturile fără sfârșit ale lui Justin Timberlake și disperată să iasă din conul de umbră în care se află, Jessica pare a fi în sfârșit pregătită să pună capăt căsniciei ei de patru ani”, scriu jurnaliștii de la Star.

Jessica Biel și Justin Timberlake divorțează după patru ani

„Jessica nu poate continua să fie doamna Timberlake, în timp ce Justin face tot ce vrea. Este dificil ca într-o relație să tragă numai unul, iar acest lucru va duce sigur la sfârșitul relației. Va fi destul de trist, însă nimeni nu ar trebui să fie surprinsi că s-au despărțit”, a declarat o sursă pentru revista menționată.

În plus,  se precizează că cei doi ar avea deja vieți separate și că Justin ar fi început o idilă cu colega lui de platou din filmul  „Trolls”, Anna Kendrick. Mai mult, revista Star susține că are imagini în care și Jessica este surprinsă, alături de un alt bărbat, fiind dovada supremă că ea și Justin nu se mai iubesc și fiecare își caută alinare în brațele altcuiva. Informația nu a fost însă confirmată de nici unul dintre soții Timberlake.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt împreună din 2007, însă și-au ținut relația ascunsă de ochii publicului. Cei doi au apărut prima dată împreună în 2008, la nunta celebrului designer și stilist Stanley Estee, în Los Angeles. În octombrie 2012, ei s-au căsătorit în sudul Italiei.

 

 

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații