Mergi direct la conținut »
Joaquin Phoenix, surprins într-un moment tensionat pe platourile de filmare pentru "Joker": "E amuzant să faci mişto de mine?"
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Joaquin Phoenix, surprins într-un moment tensionat pe platourile de filmare pentru "Joker": "E amuzant să faci mişto de mine?"

Joaquin Phoenix, surprins într-un moment tensionat pe platourile de filmare pentru „Joker”: „E amuzant să faci mişto de mine?”

Joaquin Phoenix, actorul nominalizat la premiile Oscar pentru rolul său din filmul "Joker", a fost prezent, marți seară, la emisiunea "Jimmy Kimmel Live!", unde au fost difuzate câteva imagini din timpul filmărilor lungmetrajului.

Actorul în vârstă de 44 de ani i-a povestit lui Jimmy Kimmel că echipa şi actorii „s-au simțit bine” în timpul filmărilor pentru „Joker”, potrivit Daily Mail.

Apoi, Joaquin Phoenix s-a simțit vizibil inconfortabil atunci când prezentatorul emisiunii a prezentat câteva imagini surprinse pe platourile de filmare.

În timpul unei scene, actorul este deranjat de forfota de pe platou și reacționează nervos față de un coleg pe nume Larry.

„Șoptești într-una, taci dracului, frate! Încerc să găsesc ceva real aici!”, spune Joaquin Phoenix. „Scuze, nu e mare lucru. Dar, de fapt, cam este. Ştiu că tu ai pornit chestia cu Cher, Larry. Crezi că e amuzant să faci mişto de mine? De parcă sunt o divă?”, mai spune actorul înainte de a se ridica de pe scaun și de a ieși din cadrul camerei de filmat.

Joaquin a părut jenat de clipul difuzat de Jimmy Kimmel și a încercat să explice ce s-a întâmplat.

„Uneori lucrurile devin tensionate pe platourile de filmare, sunt mulți oameni într-un spaţiu mic şi încerci din răsputeri să te agăţi de ceva. Aşa că te poţi enerva, dar această scenă ar fi trebuit să rămână privată”, a declarat actorul care şi-a cerut scuze pentru limbajul folosit.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Recompensat cu Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia 2019, filmul „Joker” evocă transformarea unui umorist depresiv şi maltratat de societatea modernă, care decide să-şi ia în cele din urmă destinul în propriile mâini şi să devină un personaj machiavelic şi violent, sfârşind prin a ajunge inamicul declarat al personajului Batman.

„Joker” va intra în cinematografe în România pe 4 octombrie, iar în rolurile principale mai apar și Robert De Niro, Zazie Beetz și Brian Tyree Henry.

Close
Închide
  Close